Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CiccHacker

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    B17 tilott kutatási terület http://img187.imageshack.us/my.php?image=hswheatgrasstn0.jpg http://img101.imageshack.us/my.php?image=villarosatp5.jpg B-17 vitamin, Laetrile, Amigdalina Alternatív táplálék kiegészítő a rákos sejtek csökkentésére,…..
Tiboru/Csurtus a blog.hu egyik legtermékenyebb összeesküvés-érzékeny had-és rendvédelmi utazó töribloggere, csak hogy megpróbáljuk összefoglalni 15 blogjának témáját. Tudja-e rólad a környezeted, hogy blogolsz? Mit szólnának a szüleid, családod ha kiderülne? A szomszédok…..
CiccHacker 2009.05.23 07:42:07
@agyvihar:

Lehet nagyon sok ,az ideje és unalom ellen* avagy imádja.:D
Most már nem csak a kommentelők, hanem a bloggerek is használhatják az avatarokat, sőt, ennél többet is: az új Névjegy oldaldobozzal az avatar mellett az Indaneten megadott és publikusra állított további adatokat is ki lehet pakolni a blogok oldalhasábjába.Az oldaldoboz jelenleg elég…..
CiccHacker 2009.05.08 08:03:47
Mindenre van megoldás :)Az első érdekesség, amire a SANS-nál felfigyeltek, hogy a kártevő egy RegSetKeySecurity() ADVAPI32.dll függvényhívással kitörli saját szervizénél a SYSTEM kivételével az összes hozzáférést. Ez persze nem egy vadonatúj dolog, erről szó sincs, de…..