Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Józanész

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este olvasgattam különböző magán blogokat. Az egyiken találtam egy kicsit régebbi MÁV-os bejegyzést, ami szerintem a mai napig aktuális. A poszt a MÁV rossz kommunikációjáról szól, és az áremelésről. A bejegyzés írója szerint a MÁV kommunikációja pont ellentétes…..
MÁV-figyelő Vasúti szakmai topic 2008.03.13 00:00:00
A BKV-figyelőn már megszokott szakmai-topic megérkezett a MÁV-figyelőre is! Ebben a bejegyzésben felteheted vasúttal kapcsolatos kérdéseidet, megoszthatod észrevételeidet és megválaszolhatod a többiekét...
Józanész 2009.04.28 18:46:59
@Manyizga:
Türelem az van..óra meg- nem csak Pilisen..és nem csak most, hanem több éve- NINCS!

Pedig már 100 éve is voltak!

Apropó! oké! Lesz ór aPilisen. De eddig miért nem volt???
Józanész 2009.04.28 18:49:58
@pumdavid:
De legalább ez megvan és még használják.

Ez azonban nem válasz arra, hogy miért vannak olyan- KÖZPÉNZBŐL!!- fenntartott MÁV állomások, ahol se óra, se tábla..se semmi! "Kijössz hülye utas oszt vársz,háthja gyün egy vonat! ha nem, akkor így jártál!"
Mindenfelől azt hallani, hogy a vasutasok családtagjainak járó szabadjegyet vissza akarják vonni, tehát csak a vasutasok utazhatnának ingyen (és a rászorulók természetesen). A szabadjegyek, ingyenes bérletek évente több milliárd forint kiesést jelentenek a tömegközlekedési…..
Józanész 2009.04.26 19:16:59
@Kicsi79: És a céged fizeti a céged által nyújtott szolgáltatást a családtagjaidnak is? Mert ugye nem szerencsés összehasonlítani az almát a krumlival! Lehet, de értelmetlen..kiló ez is ..az is!
Józanész 2009.04.26 19:23:50
@Kicsi79:
De tudod mit? OKÉ! Csak és Te kapj kizárólagos kedvezményt a cégedtől! A családod ne kapjon!

Csak és kizárólag a munkavégzéseddel kapcsolatban kapd ezt a kedvezményt! Semmi extra, semmi "csak azért mert annál a cégnél dolgozol"! Íg yoké! És ghazságosnak is tartom a felvetésed!

Megjegyzés: A MÁV-os, BKV-s, nem biztos, hogy utazik.. csupán jogosult belépni az összes szolgálati helyre..így a járműre is! Tehát: NEM utazik!..csak ott van a járművbön, mert jogosult ott lennei! Az pedig, hogy bármelyik munkaltató kinek ad az összes szolgálati helyre belépésre jogosító igazolványt KIZÁRÓLAG az igazolványt kiadó munkáltató hatásköre!