Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BM1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halandó emberként gyakorlatilag lehetetlen asztalt foglalni a világ legjobb éttermeibe - vonható le a következtetés az eater.com összefoglalója alapján. A gasztroszájt legutóbb azokat az éttermeket szedte csokorba, melyekbe egy asztalfoglalás nehezebb ügy, mint egy vasárnap…..
BM1 2012.02.01 11:59:36
@világevő: Nem lehetetlen a Fat Duckba foglalni. Honap elso napjan (angol ido szerint) 9:30kor kezdodik a foglalas ket honappal kesobbre, azaz ma kezdodott az Aprilisi szezon. Ha akkor rajta vagy a siteon, akkor valoszinuleg sikerulni fog (a varakozasi ido roppant idegorlo :) ), viszont most, masfel oraval kesobb, mar egy szabad asztal sincs.
Ki gondolná, hogy ha valaki végre eljuthat a cipőkirály Manolo Blahnik New York-i boltjába, 10 perc múlva már a panaszkönyvet kéreti, majd felháborodva hagyja el a boltot, miszerint nincs luxus árkategóriában lábbeli az üzletben?Nem minden hétköznapi ember viselkedne így, de Wei…..
Aki törzsolvasónk, az tudja, hogy teljesen ráindultam Jeremy Scott adidas Originals kollekciójának egyik darabjára, konkrétan a párduc-pulcsira (aki pedig nem, az tekintse meg itt az ömlengésemet).Most pedig itt egy új Jeremy Scott kreáció - a zsiráfos pulcsi. Nekem természetesen…..
BM1 2009.06.30 20:11:58
BM1 2009.06.30 20:10:54
Tegnap este ismét egy glamúros eseményre gyűltek össze a divatvilág tagjai New Yorkban, és persze néhány celeb is tiszeteletét tette a CFDA (Council of Fashion Designers of America) Awards díjátadón. Íme a nyerteslista - helyenként személyes kommentjeimmel…..
OurFashion Vásárlás itthon 1. 2009.04.19 21:19:00
Mostanában sokszor csalódottan jövök haza egy-egy lelkesen indult vásárlás után, mivel semmilyen különleges darabot nem találok a plázákban, ezért nekiálltam kicsi butikokat keresgélni ahol különleges darabokat lehet kapni, vagy esetleg designer cuccokat olcsón. Az első ilyen…..