Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skynet-TX

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
avagy hogyan készítsünk jó minőségű AVI fájltAz interneten rengeteg gyenge minőségű AVI fájlt találni a különféle fájcserélő oldalakon, melyeket csak nagy jóindulattal lehet DVDripnek nevezni. Ennek egyik oka, hogy sok olyan ún. rippelő program van, ahol a felhasználó…..
Most bizonyára sokan felkapják a fejüket: mi köze lehet egymáshoz a két dolognak? Elárulom: Einstein egyik híres mondása szerint két dolog végtelen: az univerzum és az emberi hülyeség. Az elsőben nem volt biztos. Ha Einstein ma élne, valahogy így mondaná: Semmi sem végtelen, csak…..
Mivel a témával kapcsolatban óriási káosz uralkodik a fejekben - különösen a jogvédők fejében -, ideje egy kis rendet tenni. Mivel az itthoni helyzet jelentősen különbözik más országokétól, csak ezzel fogunk foglalkozni.Először is azt kell tisztáznunk, miért töltenek le az…..
A legújabb windows operációs rendszer az eddigi legszörnyűbb. Vegyük sorra, mi az ami rossz, fölösleges, vagy épp idegesítő benne. A beírások sorrendje nincs kapcsolatban a hiba mértékével.1. Aero felület:Látványos, de teljesen fölösleges. Ha dolgozom valamelyik programmal,…..
A sorozatos késések után nemsokára megjelenik a 3.6-os Firefox, ami több lényeges újítást is tartalmaz (bővebben itt), ám nem hozz radikális változásokat a külcsínben, míg a 3.7-es verzió egyre távolabbinak tűnik az új, "sok kis lépés" fejlesztési…..
Hoaxvadászunk újabb fantasztikus levelet kapott, amely arról számol be, hogy a Szellemvilág beavatkozik a magyar választásokba. És vannak honfitársaink, akik teljes komolysággal küldözgetnek ilyen híreket!Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük az ezoterikus meghülyülés…..