Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barak

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vadászati szervezetek egy kerek asztal körül A sajtóban is nagy vihart kiváltott vadász-természetvédelmi konfliktusok után mindenképpen szükség volt a vadászati szervezetek egyhangú véleményét tükröző érdekegyeztetési tanács létrehozására – mondta Pechtol…..
A vadászatvezető 3. A vadászatvezető bokros teendői az utolsó hajtás lefújásával még közel sem érnek véget, a vadászat utáni feladatok is jócskán adnak munkát ..
Oláh Csabával, a Vadászati Kulturális Egyesület elnökével beszélgettünk Oláh Csabával, a Vadászati Kulturális Egyesület elnökével beszélgettünk a kezdetekről, az egyesületi életről, hogy miért nem lett tengerésztiszt vagy hogy mire szeret a legjobban vadászni.…..
Tél Fotók: Utassy György   ..
Magyar Vadász Portál Üdvözöljük a Magyar Vadász Portál oldalán. A Magyar Vadász Portál szerkesztőségének közössége olyan elhívatott vadászok, írok, szerzők és szerkesztők csoportja, akik számára kiemelt értékeket képviselnek a vadászat és a természet…..
A legutóbbi hírek alapján kiderült, hogy a Sony hihetetlen mennyiségű felhasználó adatait veszítette el egy hekker támadás eredményeképpen, annak a nagyképűségnek köszönhetően, hogy egy nemrég lezárt üggyel kapcsolatban igen pofátlan módon bejelentették a globális hekker…..
Egy kezdő vállalkozó blogja Düh 2008.06.29 10:00:00
Jól megszívtam a mostani webszerkesztő brigáddal. :( Soha többet nem foguk velük dolgoztatni. :( Igy pénteken felkerestem egy másik céget és kértem tőlük ajánlatot. Előtte már megkerestem 2 másikat e-mailben. Az egyik kicsit húzós árakat mondott, az felejtős lesz most. De a…..