Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dimitria

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyedikesek voltunk gimiben, amikor bejött a meglehetősen dekoratív egyetemista kisasszony próbatanításra, és a hangos füttyögéseket a fenti mondattal tudta lereagálni.Az ablakra mutatva.Ez jutott eszembe, amikor megláttam ezt a képet.A wimbledoni tető megnyitójáról:)..
Dimitria 2009.05.17 23:14:42
Ritkán szoktunk páros eredményekről értekezni, de ami tegnap történt, az azért érdemel néhány szót. Kiesett valamennyi kiemelt páros. Az 1., a 3., a 4., a 6., és a 7. Bryanék, Montanes és Hernandez, Bhupati és Knowles, Fyrstenberg és Matkovski, valamint Mirnyi és Ram. Ez két…..
Nehéz úgy teniszezni, hogy valaki tudja, hogy az év végén befejezi. Én azt mondtam neki, hogy vagy vonuljon vissza most, vagy pedig folytassa, de ez így nem jó. Őszintén szólva szerintem már tavaly év végén abba kellett volna hagynia, de hát Marat picikét kiszámíthatatlan.Dinara…..
Salakblog - Minden, ami tenisz 500 2009.05.05 22:20:00
Azt hiszem, ez azt jelenti, hogy már én is öregszem. - mondta Lleyton ma délután, miután megverte Philipp Petzschnert, megszerezve ezzel pályafutása 500. egyéni győzelmét. A mérkőzés egyébként drámai csatát hozott, 6/3 6/7 7/6 lett, Lleyton két meccslabdát is hárított, mielőtt…..
Csak mert Dinara ma lép először pályára világelsőként. Itt a bizonyíték, hogy érdemes megtanulni a leckét. Főleg ha a bátyádat Maratnak hívják. Főleg, ha ő kérdezi ki a leckét. Főleg, ha tőle tanulod meg a leckét. ..
Warning: Keves teniszezők, akik a héten vagy a következő hetekben Rafa ellen vagytok kénytelenek játszani salakon, saját érdeketekben kérlek benneteket, hogy ne nyálazzátok át az alábbi statisztikát, mert elmegy az életkedvetek is.      165-14 - Rafa karrier…..
Madridban mindig próbálnak kitűnni. Tudjátok, ez az a torna, ahol a fiúknak gyönyörű modellányok, a lányoknak helyes modellfiúk szedték a labdát, Nole egyszer majdnem meg is ölte véletlenül az egyiket. Arról nincs információm, hogy ez marad-e idén is, most hogy tavasszal lesz a…..