Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lovak

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év messze legjobb gyerek- és felnőttprogramja volt kimenni a Galoppra megnézni Túladagolást, a magyar csodalovat. A metróból a Pillangó utcánál kiszállva megcsapott a régi, Népstadionbeli kettős rangadók összetéveszthetetlen hangulata, megfejelve azzal a fájdalommal, hogy…..
Lovak 2009.04.20 14:20:38
@magyar állampolgár: Egyetértünk, nekünk is jár a himnusz, főleg hogy elloptak.

@Lord_Cica: és azért fogják lófarokba a hajukat?

Nyiha.
Lovak 2009.04.21 19:00:39
@Lord_Cica: Fussál Te 800-1000 méter lóhalálában, azután beszélhetünk a "csak" ról :E
nyiha... höööö...
Sziasztok! Azt sem tudom hol kezdjem. :) Talán jobb lesz ha mindjárt a legelején. Pénteki sikeres 5labda meccsünk után sikerült 5 óra alvás után izgatottan kiugranom az ágyból és elindulnom életem első autóversenyére. A rajt előtt fényképeztem, ismerkedtem a versenytársakkal…..
Már épp kérdezni akarta a Homár a tegnapi parkolási mítinggel kapcsolatban, de szerencsére a vicces nyilatkozatairól ismert parkolási szabadságharcos EMPAMO hamarabb és rutinosabban összegezte kétségeit a tervezett módosításokkal kapcsolatban: Tisztelt Hagyó Úr! Autósbarát…..
Bori húsvétkor klasszikus programot tervezett és ellátogatott a Budakeszi Vadasparkba. A Margitszigetes posztunkhoz hasonlóan itt is van minden, amitől balkáni lehet egy zöldterület, tetejében a pottyantós budival, ami ugye gyerekkel főleg nagy kihívást jelent. Felnottjegy 700,…..
A tavaszt azért szeretem annak ellenére, hogy szinte végig tilalom van süllőre és balinra, mert megjelennek a boltok kirakatában az érettségi tablók. Kopasz találatával ezennel hivatalosan is elindítottuk a vadászidényt, aki jó vagy rossz tablót lát, fotózza le és némi…..
Óvatos duhaj lett a Homár vissza-visszatérő sztárteása, Kozsó. Egyfelől elárulja az étlapon, hogy az ő teázójában találhatók a világ legdrágább kannái, másfelől annyira megijed önnön bátorságától, hogy azonnal bumfordi lopásgátlót erősít a hírbe hozott kannákra.…..
Lovak 2009.04.20 11:57:58