Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hogymikvannak

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lakás berendezése egyszerű feladat – gondolják sokan, ám a gyakorlat azt mutatja, hogy valójában közel sem. Ha kényelmes és praktikus otthont szeretnénk, nem árt tisztában lennünk néhány alapvető szabállyal. Íme, az 5 legnagyobb szarvashiba, amit igen gyakran elkövetnek az otthonok kialakításakor.…..
„Itt vagy forróság van, vagy zuhog az eső.” – ezekkel a szavakkal fogadtak minket. Nekünk most a forróság jutott, rettentő meleg volt. Elnézést kértek, hogy sokat kell gyalogolnunk, de ez a szabály. Mondtuk, ez teljesen rendben van, sportolunk mi eleget, menni fog, és különben is – ezért jöttünk.…..
Április 20-án délelőtt, a Föld Napja alkalmából környezetrendezést szervezett a  XIII. kerületi önkormányzat a Népszigetre. Ennek keretén belül a résztvevők a szemetet szedték össze a sziget fő utcáján és a Duna partján.  Ezen vettem részt én is. A vasúti hidon…..
Nem nagyon értem, hogy miért kellene lemondania Schmitt Pálnak a Magyar Köztársaság Elnökének? Csak azért mert most eltűnik a neve elől a Doktor előtag? Ugyan már! Hiszen Schmitt Pál pontosan olyan, mint az egész ország. Egy személyben jeleníti meg a Nemzeti Együttműködés…..
hogymikvannak 2012.03.30 14:34:33
@Szvatopluku csereberu:
Valószínűleg elsiklottál egy apróság mellett: én nem azt írtam, hogy: emelt fővel elsunnyogni!, hanem: "emelt fővel" elsunnyoghatott volna
@Vona Gábor: nana! remélem, nem, mert azn jutna eszembe hogy: elnök-elnök egykutya???
@van-itt-ész: nem azzal van a baj, hogy dicsőséget szerzett, nem is azzal, hogy olyat tett, amit. azzal, hogy tagadta az utolsó pillanatig! Hogy még tegnap is olyan megalázóan hülyének nézte azokat, akik maguk fölé emelték. Ez a baj. hogy nem tud helyesen írni, az szégyen. De, hogy hazudik, hazudnak, hülyének néznek, ez baj. Tragédia Én az összesnek, akik megpróbálták mosdatni a szerecsent, Ovitól kezdve Szíjason át Matcsig a nyelvét tépném ki és a homlokára ragasztanám, úgy mutogatnám végig az országban. Mi a hazaárulás, ha nem ez??? Ez az igazi hazaárulás, amikor azt próbáljuk a "nép, az istenadta nép" fejében szándékosan rögzíteni, hogy ez így jó, ez így helyes. Na, nem Neked, Nép, hanem csak NEKÜNK, KIVÁLTSÁGOSaknak. Téged megbüntetünk, ha az internetről letöltesz, vagy illegális programot használsz. De MI! Nekünk ezt is szabad! Mi EZT IS megengedhetjük magunknak!
Én azért nagyon remélem SP szavaival: "Van még Magyarországon demokrácia" és fejek fognak távozni. Még Kövi és Poky reakciója volt talán a legkorrektebb, pedig Isten látja lelkem, egyik sincs a csücskében.
uff.
Magyarországon az adófizetési morál szar. Bővebben: kurva szar. Az adóelkerülés ősi magyar szokás. Talán a több, mint ötszáz adónemnek, talán a pofátlanul magas adómértéknek, esetleg valami teljesen másnak köszönhetően alakult így. Annyi biztos, hogy mi magyarok…..
hogymikvannak 2010.07.09 11:50:32
@1kutya: mint írtam, nem vitatkozom.
Te biztosan nagyon okos vagy, és művelt és minden. "demagóg fax vagy, remélem tudatosult benned! " ez csak véletlenül hagyta el a billentyűzetedet. Mert nem ismersz, nem tudtad eddig ki vagyok, és egy pár sorból kapásból jellemrajzot készítettél. És mindezt INGYEN, ÖNZRTLENÜL!
Köszi, nagykutya!
Az alábbi nyílt levelet írtam nemrég Orbán Viktornak, a Fidesz miniszterelnök-jelöltjének. Kedves Viktor!  Remélem, nem veszed zokon a tegezést, nem tiszteletlenségből teszem, bár három évvel fiatalabb vagyok nálad, a korosztályomban többnyire ezt használjuk ilyen…..
Elképesztő sztorit küldött Péter, akit állítólag egy parkoló autóból szedtek ki a rendőrök szombat este és vittek el vérvételre, anélkül, hogy bármivel meggyanúsították volna. Jó ha tudjuk, hogy amíg ez meg nem történik, tehát, hogy a rendőr közli, hogy minek az alapos…..
hogymikvannak 2009.05.19 14:31:40
Lettország és Lengyelország példáját követően Magyarország is elkezdte kidolgozni területi és pénzügyi követeléseit. A külügyminiszter elé holnap kerülő tervezet egyenlőre szigorúan titkos, mégis kiszivárgott. Olvasóink exkluzívan itt olvashatják a lista munkaanyagának…..
hogymikvannak 2009.05.12 20:16:43