Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grafogizi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ülök a gépnél,a szoba átütő csendjében csak a számítógép billentyűi hallatszanak.A kutyám sincs most itthon nálam.Otthon van anyáéknál,kétlaki élete másik helyszínén,de ugyanúgy jó helyen.Szeretik,meleg van,leviszik,kajája van.Bár ugyanúgy egyedül van ott is…..
Az Írás: egyszerűen jó. Tisztító és felszabadító. -Szabaddá tesz -Szemedbe könnyeket csal -Örömet ad -Erőt és Hitet -Szívedbe reménységet -Szeretet,Békét -Ellazulást,Érzést. A Világban Önmagad Tiszta Jelen-létét.     AVAGY,LÉGY ÖNMAGAD BE…..
Eső kopog Csend terem belső tájon, réteken.. Szabadság és közelség Átadás és Üresség.. Jó ebben a percben élni, egyesülni és remélni a pillanatot megragadni szeretni....   Kinn eső kopog benn csend terem ... Benned és Bennem.   Lassan kinn is…..
Grafogizi 2017.04.27 20:18:27
NATURA-NAP CÍMSZAVAKBAN (NÁLAM): EGY-SÉG SZERETET ÖLELÉSEK SOK JÓ  EMBER ELŐADÁSOK FINOM LÁGY ENERGIÁK TIBETI HANGTÁLAS HANGTÁL-PIRAMIS REIKI,DEEKSHA....... hmmmm...igen-igen,az az igazi amikor két energiagyógyászos terület megél egymás mellett,egy teremben,sőt aki…..
Grafogizi 2014.04.04 23:17:14
  JOSH ADAMSKI KÉPEIRE ÍRNI EGY CSODA!!!!!!!!! Az ég vörösben izzott.A tengeren egy vitorlás ringatózott.A vitorlás orrában ültem a pulcsimban és egy plédbe burkolva.Figyeltem,hogy száll le a tenger fölé az éjszaka.A távolban egy kis sziget sötétlett.Messzi-messzi valahol-a…..
Grafogizi 2014.04.04 23:14:11
. Vetkőzős videó :) 2009.04.20 05:06:00
Pénteki levelemben írtam a csodáról. Arról a hölgyről, akire ma a fél világ odafigyel. Akit először cikiztek, de amikor énekelni kezdett...nos, szemek kikerekedtek, állak leestek...Itt a múlt heti blogbejegyzés: http://103.hu/sb2Még most is a videó hatása alatt vagyok. Egyszerűen…..
Grafogizi 2009.04.20 11:43:41
@hirlevelmanager: Igen, íme a 1999-ben CD-re felvett szám: énekel Susan boyle


www.entertonement.com/clips/zlxbqzkcxt--Susan-Boyle-Cry-Me-A-River-HQ

1000 db készült belőle, mégsem lett híres, hiszen a világ csak most értesült róla, hogy ő él egy ilyen kinccsel a torkában... és még mindig munkanélküli volt.

Hát ez a válasz a kérdésre.