Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jazz!jazz!jazz!

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Megj: a helyesírási hibákat hűen az eredetihez írom..)1969.szeptember 29 ( levélbélyegen lévő postabélyegzőről)Drága nagy lányom.Hogy őszinte legyek nem is akartam levelet írni,. mert az öcséd írt, de ugy el tette, hogy nincs neg, hát így még is csak írok. Bár a…..
Hazafias NépfrontV. kerületi bizottságaV., József nádor tér 12.Telefon:180-053 KEDVES BARÁTUNK!    A Hazafias Népfront foglalkozni kíván társadalmunkegyik legsürgetőbb kérdésével is, ( cc.. 1969 -ben ez volt az egyik legsürgetőbb kérdés- szerintük)a…..
Elöljáróban: anyám már nem él. Azazahogy: nem ezen a földön él. Már az én hitem szerint.A halálát most talán hagyjuk, az egy másik sztori, de a halála nem az élete része volt.Tehát a cím.Vagyon egy nagy fiók, abban vagyon a vagyon: anyám hagyatékát képező…..
Hahah.. Az ugye én lennék..Szóvalszóval, ide most írni kék vmit.A férjem feleesége vagyok, néha úgy érzem feleslege, néha úgy hogy nem. Nem szeret megérinteni, valahogy nem vagyok ilyen téren a kultúrája része.. Dehát ezt hozta otthonról.. Már kinőhetne belőle. Ezért nem…..
Előre jelzem, nem érdekel senki véleménye, aki olvassa ezt. Remélem nem ragadtatom odáig magam soha, hogy bárki megjegyzéseire egy indulat-ikonnál többel reagáljak, ugyanis nem hiszek az internetes ismeretségek sikerében és értelmében. Sőt nem lenne rossz ha senki nem olvasná…..