Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagual

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Walter Isacsson Steve Jobs-életrajzáról már volt szó korábban, hiszen ez az első olyan alkotás Jobsról, amit kifejezetten a vezér rendelt meg, és minden segítséget megadott az elkészüléséhez.A könyv végül elkészült, 448 oldalas lett, a háttéranyagot a Steve Jobsszal…..
Kijött egy update a legszebb iPhone-játékhoz, az Infinity Blade-hez, és ezúttal nemcsak új pajzsokat meg kardokat kaptunk. Azokat is, de egy nagyon fontos újítást tettek elérhetővé:A játék multiplayerben is nyomható. Tádámm.Ez volt a legnagyobb szívfájdalmunk a játék…..
Nagual 2011.05.20 17:37:27
@C{o}fee: Akkor itt van még egy rövid, hogy fel tudd fogni: Bekaphatod. :)
Miután egy hosszabb bejegyzésemet nyelte be épp a blog.hu, így most nem lesz annyira vicces meg információdús, bocs.A csontvelővizsgálat előzetes eredménye alapján nem láttak rossz sejtet benne. Ez jó dolog. Ellenben ettől függetlenül az orvosok továbbra is a transzplantot…..
A Devteam közzétette az iPhone OS 3.0-ás operációs rendszerhez tartozó Pwnage Toolt. (A hackerek nemzetiségéről egyébként sokat elárul a post címe: trois, drei, три, három!)A jailreaket nem érdemes feltenni annak, aki jelenleg yellowsn0w-használó, ugyanis az ultrasn0w még nincs…..
A várva várt operációs rendszer megérkezett. Ide veled copy, paste, Turn-by-Turn navigáció, gyorsabb Messages, MMS (nem, te inkább mégsem), Find My iPhone, tethering (elvileg nem lesz korlátozva), jobb Safari, Bluetooth, Spotlight, Voice Memos. Állítólagos magyar nyelv.  …..
Sage meggyógyul Ápoló 13 2009.04.30 09:26:00
(remélem senki sem csúszik át a postcímekben megjelenő humorbon-bonokon)Valaki kérdezte, hogy milyen az ápolónő felhozatal, van egy-két jó popsi, az arcokat általában maszk takarja, muszáj másként tájékozódni... :D A kedvenc nővérke Évi, aki emellett még kedves, türelmes…..
Sage meggyógyul Az ágy és én 2009.04.27 16:26:00
Az egy hét alatt furcsa kapcsolat alakult ki köztem és az ágyam között. Én nyomom őt, ő nyom engem. Sajnos ő többet. Jó magyar EÜ szerint ágyrácsot már mi hoztunk, hogy az azért legyen, a matraccal még küzdelmek vannak. De mivel előre láthatólag leszek még erre egy keveset,…..
Sage meggyógyul Dől a lé 2009.04.21 10:58:00
Hű mennyien írtatok :) Még pár oldalletöltés és a reklámbevételeken is el kell gondolkozzam :)Helyzet eddig nagyjából változatlan, egész nap jönnek a löttyök befelé, kevés mozgás lehetséges így a béna csövektől és infúziós állványoktól. A mozgás nagy részét a…..
Sage meggyógyul I'll be back! 2009.04.19 22:38:00
Sziasztok,Nem vagyok egy blogfan, de szerencsére sok a kedves ismerős, akit érdekelhet a következő pár sor, így ezt a módját választottam a tájékoztatásnak, kényelmi szempontok miatt, lásd később.Tehát úgy alakult, hogy kicsit kórházi kezelésre szorulok, ezért tűntem el innen…..