Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toemi0510 (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év messze legjobb gyerek- és felnőttprogramja volt kimenni a Galoppra megnézni Túladagolást, a magyar csodalovat. A metróból a Pillangó utcánál kiszállva megcsapott a régi, Népstadionbeli kettős rangadók összetéveszthetetlen hangulata, megfejelve azzal a fájdalommal, hogy…..
toemi0510 (törölt) 2009.04.20 10:20:38
Azért írtok néhányan butaságokat, mert a tetves médiából a lényeget nem lehet megtanulni.
Minden galopp versenyló angol. Legalábbis az ősei. Ki dönti el, hogy hány generáció kell a honosításhoz?
Azért van ott a (GB), mert ott született. Azért van a verseny mögött a (HUN), mert magyar verseny, és nemzetközi volt, tehát a világ bármely országából futhatott volna benne ló.
Azért a végén játszották el a magyar himnuszt, mert azokon a sporteseményeken, ahol versenyeznek egymással a versenyzők (atlétika, forma 1, úszás, stb) ott a győztesnek eljátszák. Azért a magyart, mert a ló MAGYAR TRÉNINGBEN ÁLL!
Ilyen például a motorversenyben a TÓTH TEAM! Magyar a csapat, de a motor nem magyar! Hogy is lehetne az.
A tréner, a lovászok, a tulajdonos mind magyar!
Magyar emberek szaktudása ér most annyit, mint angol, francia, vagy dubai lóverseny szakembereké.
Azért kell a magyaroknak örülni, mert a világ minden országában csodaként néznek a lóra, és a világ minden országában, ahol van lóverseny hozzáteszik, hogy MAGYAR!
Csak itt, és csak ti magyarok kérdőjelezitek meg, hogy ugyanmár miért az?
Amerikától, Hong Kong ig, minden országban, ha nyer ez a ló, a magyar Himnuszt fogják eljátszani a tiszteletükre. És ott senki nem fogja megkérdezni hogy miért!
Én is örülök a Veszprém sikereinek, de ezt a lovat már többen ismerik, mint a Veszprémi kézilabdát! Külföldön legalábbis.
Kincsem, Puskás, Aranycsapat, Overdose.
Utóbbit most éljük, és jó lenne, ha nem kétkedéssel, és rossz indulattal fogadnátok.
Ne keverjétek bele amit a médiában hallotok, ne keverjétek bele a politikát.
Ezek vérprofi sportolók, köztük egy állat, aki önzetlenül adja a testét lelkét az emberek játékához. Igazi profik, akik mindenhol magyarok maradnak. Hiába van itt putri a tréningtelepen, vagy rossz feltételek! Magyarok ők egytől - egyig, akik nem kérdőjelezik meg, hogy a Himnuszt szabad-e énekelni vagy nem.
És néhány percre, órára, egy Belga világsztár zsoké is megérezte milyen "fogadott magyarnak" lenni, akár néhány órára is. És mint tudjuk van ilyen más sportágban is. Hoki, kézilabda.