Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mckislany

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eheti riportalanyunk kicsit más, mint az eddigiek. Kívülről érkezett a magyar floorball világába, és mint már az első részletesebb választ igénylő kérdésnél is látni fogjuk: egész máshogy áll hozzá sportunkhoz, mint azt hazánkban megszoktuk. Magyar floorballról,…..
mckislany 2009.11.10 10:37:48
Eddig nem olvastam el a kommenteket, most sem kellett volna.
A Füfke vonalhoz nem teszek hozzá semmit, igazságtartalmát elfogadom, bár azért nem nevezném spanyol viasznak.

Pavel tőled mondjuk ezt nem vártam, mondjuk nem is kifejezetten érdekel, hogy kit küldenél vissza a milyen kurva anyjába. Azt hiszem leírták már előttem, hogy ő csak válaszolt a kérdésekre. Nyilván, ha te almát kérsz a piacon, és körtét adnak, akkor a körte a hülye!

A legjobban az bánt, hogy ha ez a srác visszamegy (a svéd kurva anyjába), akkor azt fogja elmesélni, hogy csak idióta, egymást gyilkoló csapatokkal, és vezetőkkel találkozott.
Esetleg Pavel, hívd vissza a régi topflooros kapusodat, hogy mint Baján volt a Top Floor - Krokodilok döntő, és a krokodilokban játszó finn Juha háromszor hülyét csinált belőle, amikor negyedszer futott el előtte labda nélkül, nemes egyszerűséggel fölállt, és keresztberúgta a pályán a gyereket. Dennis ugyan kapus, így nehezebb dolga lesz, de biztos vagyok benne, hogyki tud találni valamit, esetleg majd meccs után az öltözőfolyosón rúg bele egy nagyot... ki tudja?

Persze nyilván ez teljesen rendben van, HISZEN EZ A SPORT!!!, az hogy őt kint, mielőtt idejött, mivel heccelték a haverjai, na az valóban a magyar öntudatba gázolt bele!

Ő most itt van, és ahelyett, hogy profitálnánk belőle, jól belerúgunk hármat. Gratulálok... MAGYARORSZÁG! (lehet, hogy ők ezzel a floorball-hokiütő dologgal csak a szellemi színvonalat akarták ábrázolni... úgy érzem, sikerült!)

üdv, L.Gy.

Dennis!
Never care stupid people from here full of grudge and envy. It does not even worht translating these posts for you.
Sage meggyógyul I'll be back! 2009.04.19 22:38:00
Sziasztok,Nem vagyok egy blogfan, de szerencsére sok a kedves ismerős, akit érdekelhet a következő pár sor, így ezt a módját választottam a tájékoztatásnak, kényelmi szempontok miatt, lásd később.Tehát úgy alakult, hogy kicsit kórházi kezelésre szorulok, ezért tűntem el innen…..
mckislany 2009.04.20 10:08:01