Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VV01

12 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ne feledkezzünk meg a helyes, kiegyensúlyozott táplálkozásról! Válasszunk vitaminban gazdag ételeket. Ne engedjünk a csábításnak, táplálkozásunk továbbra is könnyű, egészséges ételekből álljon, melyek fogyasztása hozzájárul szervezetünk ellustulásának elkerüléséhez,…..
  Ha 20 éve valakinek elkezdtünk volna beszélni az élelmiszer adalékok káros hatásairól, szinte biztosan nagyon furcsán nézett volna. Mára azonban sokkal több információval rendelkezünk, és tudjuk, hogy…..
Forex-Killer Leo Trader Pro 2010.12.21 23:15:00
Jópár napja bombáznak mindenhonnan egy új "robot" megjelenéséről. Ez a Leo Trader Pro. Eszméletlen "hadjárat" kezdődött. Sorban keresnek meg olyan helyekről is, ahonnan elötte soha nem jött levél és ezt a robotot istenítik. Hogy miért is? Nézzük: Egyike azon…..
VV01 2011.02.14 13:14:16
@jelek: miért nem kérsz egy refundot? Még van legalább 6 nap a 60 napig...
  A villanyautó-éra Hatschek Bélája egy nő, aki adótanácsadó. Tehát gyanús, hogy a villanyos REVÁkkal tényleg lehet spórolni. A négyüléses, autószerűbb modellt is vezettem. Vélemények az azonos című írásunkról...
VV01 2009.11.03 01:05:32
@taxi33: Kedves taxi33, olvass vissza; a hölgy REVAi-t vett, amire most még nincs havi mobilitás csomag lehetőség, se kezdő részlet. Az majd csak az NXR-ra lesz elérhető. Ő 3,4 mFt-ért megvette a REVA-t, aminek az ÁFA-ját visszaigényelheti, mivel kishaszonjármű. A töltésköltség pedig 5 Ft/km.
  Hiába kábít a jelenleg is zajló Detroiti Autószalon legtöbb kiállítója azzal, hogy szinte kész a működőképes elektromos autója, ez ordas hazugság. Vélemények az azonos című cikkünkről...
                    A teljes cikk itt elolvasható:villanyverda.blog.hu/media/file/Business Hungary200907-08.pdf..
Mindannyian tudjuk, tapasztaljuk mennyire megromlott városaink levegője, többek között a megnövekedett közlekedés okozta légszennyezés miatt. Nehezebben élhető, poros, füstös, szmogos levegőjű, zajos városokban élünk.    De ennek nem kell így lennie...!Amikor…..