Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bútorvasalat

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Jogsit a bringásoknak! 2009.05.14 10:05:00
Sitti kerékpárosként gyakran autóba pattan, és szomorú tapasztalatairól számol be nekünk, melyeket négy keréken közlekedve élt át. Ti mit gondoltok, hogyan lehetne megreformálni a kerékpárral közlekedők hozzáállását? Talán ők is szerezzenek valamiféle jogosítványt? Nem…..
Akik régóta követik ezt a blogot, azok talán még emlékeznek arra a 2006 novemberi postra, melyben arról volt szó, hogy mi lesz az az új rendező elv, mely indokolttá tehetné, hogy a webet ezentúl egy újabb verzióemeléssel jellemezzük. A megfejtés akkor, és talán azóta is az…..
bútorvasalat 2009.05.14 06:12:12
A csaj kifogta a világ legnagyobb balekját, és szabadulni is alig tudott tőle.  Kedves Szakítós! Nem lesz egyszerű a sztori, remélem, hogy lehet majd követni, és nem sikerül túl hosszúra. Én a lány, most 21, a fiú vagyis az ex most 28. Volt minden ami kell, nagy lamúr,…..
bútorvasalat 2009.05.14 06:08:56
a Make The Girl Dance egy francia electro-rock duó és meztelen csajokat sétáltatnak Párizsban felesleges bármi mást írni, mert már úgyis mindenki a videó bámulja..
Mekkora egy sz*r lett ez az iwiw!!!!!!!! lassú, mint a tetű, ötlet nincs benne, ami van, azt a Facebookról lopták. made in hángöriEgy Iwiw felhasználó az üzenőfalonÉs valóban. Nehéz vele vitatkozni. Amikor már azt hittük, végre az Iwiw beállt szolgáltatás, és nem okozhat…..
bútorvasalat 2009.05.14 00:22:38
Nincs is annál bosszantóbb, mint mikor az embert már a szabályos közlekedésben is megakadályozzák, és ráadásul mindezt egy majdnem töküres autópályán. István egy korábbi szorizhoz hasonlatos történetét osztotta meg velünk. A kék Astra-sok között netán valami furcsa kerge…..
Autófília Feláll arcomon a szőr 2009.04.21 10:00:00
Majdnem minden vasárnap olyan idegesség fog el. Egy darabig semmi problémám nincs, hiszen az alaptermészetem ilyen. Nyugalmából kizökkenthetetlen, édes falat gumimaci vagyok. De a hétvége utolsó óráinak kiélvezése közben, menetrend szerint eljön a pillanat, hogy elszakad…..