Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellosly

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz képest mennyit javított az előző heti adás a Rising Staron, a most vasárnapi után megint csak az érdekelt leginkább, hogy mikor jutunk végre el a lényegi részhez. Az először még izgalmas párbajok itt a műsor végére kifejezetten irritálóak lettek, egyszerűen annyira…..
Kedves Munkahelyi terror blog és olvasók!   Pályakezdő lány vagyok, Budapesten élek, nemrég vehettem át a diplomámat. Mivel sajnos nem igazán piacképes a végzettségem, ezért úgy voltam a dologgal, hogy bár megpróbálok elsősorban ezen a területen elhelyezkedni, de nem…..
Közömbös rendőröket, fölényeskedő és durva közterület felügyelőket, látványosan aktivizálódó jogvédőket és mindenkinek kiszolgáltatott hajléktalanokat sodort össze a december elseje óta hatályos "hajléktalan-törvény". A hatóságok szakmai…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!  Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
hellosly 2011.09.10 13:52:34
@Bambano: megmutathatnád,hogy hogyan kell betegállományban lévő, várandós kismamát kirúgni!
...gondolom lábbal...
Az év messze legjobb gyerek- és felnőttprogramja volt kimenni a Galoppra megnézni Túladagolást, a magyar csodalovat. A metróból a Pillangó utcánál kiszállva megcsapott a régi, Népstadionbeli kettős rangadók összetéveszthetetlen hangulata, megfejelve azzal a fájdalommal, hogy…..