Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyar_ugar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áder János szerdára virradóra felszólalt az ENSZ-közgyűlés ülésszakán, s érdekes dolgokat mondott.Mielőtt rátért a vízgazdálkodás és a szanitáció kérdéseire, röviden bemutatta, milyen ország is volt és milyen napjainkban Magyarország."A mi generációnknak – csakúgy,…..
Megszoktuk, hogy az új iPhone megjelenése előtti napon hatalmas sorok alakulnak ki az Apple boltok előtt. Na nem itthon, bár erre is volt már példa, hanem inkább Amerikában és Angliában. A sorok nem egyszer már a megjelenés előtti héten kezdenek kialalkulni, a legfanatikusabbak…..
Alig egy hete jelent meg az új operációs rendszer, máris megközelítette piaci részesedésben elődjét, a Leopardot. Oké, nem a teljes hazai helyzetről adok most képet, ahhoz ugyanis normális piackutató cégekre lenne szükségünk, csak az Appleblog statisztikáira tudok hivatkozni,…..
Újabb csodaszoftver a láthatáron: a Prosoniq nemrég még Windows-szoftvereinek leállításáról adott hírt, most viszont egy igazi pozitív szenzáció, a sonicWORX Pro van terítéken: ez a program állítólag ki tud venni egy tetszőleges hangszersávot a kevert zenéből. Ezt…..