Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gnsz

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Volt olyan összeg is, amivel nem tudott elszámolni, nem tudott fölmutatni semmit belőle. Se pénz, se cucc. Megint veszekedés és ígéret-hegyek. A gyerek persze mindezt végig nézte” – nehéz kiemelni a következő hatalmas megaposztunk legjellemzőbb, lényegi mondatát…..
Az egyoldalú szerződésmódosítás tilalmát most akarják jogszabályba foglalni. Vajon a banki lobbin kívül milyen érdek vezetett eddig ehhez a bankoknak igen csak kedvező jogszabályi környezethez? Tisztelt Zugügyvéd, már régóta tekintem a csodával határos két jelenség…..
gnsz 2010.09.16 11:07:58
@szakállasbácsi:

"A bank simán tud adni olyan hitelt"

Pompás elgondolás, csak ilyen egyrészt nincs, másrészt meg hülye lenne ezt tenni, ha azt is megteheti, hogy kivonja magát a polgári jog szabályai alól.

(Gyengébbek kedvéért jegyezném meg, hogy az, hogy "polgári jog" nem jelent teljes diszpozitivást - pl. az, hogy a szerződés megkötése v módosítása akaratmegyezés, nem diszpozitív szabály v legalábbis szabadversenyes piacgazdasági viszonyok között semmiképp sem lehetne az, max egy banánköztársaságban.)
„Ő hívott randira és rossz vége lett a dolognak, mert kiderült, hogy volt barátja, aki utólag meg is fenyegetett” – hogyan hívsz randira egy lányt, akinek egyelőre még csak a nevét tudod? Még semmi nem történt köztetek (de nagyon szeretnéd) és érzed, hogy a…..
gnsz 2010.09.07 20:03:48
@Dr. Jula Watson:

"vagy hintáztat, vagy lasszózik. több lehetőség nincs?"

attól függ, hogy mennyit ér meg neki a faszi. Ha a srác egyedülálló + nem is néz ki annyira jól, akkor hinta/lasszó lesz belőle, ha viszont van már egy v több nője + jól is néz ki, akkor a csaj fog a taknyán csúszni, h legalább a sor legvégén neki is berakja.
gnsz 2010.09.07 20:18:03
@Piszok Alfréd:

akkor most egy kamionnyi szikla zúdult le a szívünkről
gnsz 2010.09.07 20:20:32
A férfi pálfordulás úgy látszik örökzöld téma, de legalább - amíg külditek a sztorikat - újra és újra értesülünk róla, hogy a jelenség még mindig létezik: nem ment ki a divatból, nem ment az sehová sem, ott lappang a lélek mélyén. Én is nehezen értem csak, mit szeretne a…..
gnsz 2010.09.05 13:05:33
@Caddy:

"Én találkoztam olyannal, akinek felesége, sőt gyereke van, és közben valaki más után sír"

Végülis érthető - Mo-n a férfiak túlnyomó többsége a házassággal csak veszíthet, és ha belemegy, akkor is max. maradékelven guberálhat magának egy olyat, akihez épeszű ember, békeidőban amúgy piszkavassal se érne. Nyilván ilyen feltételek mellett a fasznak van kedve még csízelni is az egészhez, örüljön inkább a csaj, h egyáltalán dugja még vlki.
„Egyik este felhívott telefonon, és üvöltött velem, hogy azonnal valljak színt, mert TUDJA, hogy megcsalom.” - Meddig tűrhető el, hogy egy pasi nem létező dolgokat kérjen tőlünk számon? Meddig érdekes, hogy az egyre újabb és újabb féltékenységi rohamai mindig…..
gnsz 2010.08.30 22:48:27
@Piszok Alfréd:

beztosss azokat a kiváló csajozási technikákat akarták tanulmányozni. : >
„Megalázva éreztem magam. Ezeket a Trófea-gyűjtő férfiakat most kasztrálnám, nehogy szaporodjanak.” - Többek örömére vagy bánatára, szokásos pénteki sorozatunk véget ért, mert a szerző visszavonta sorait. Ezért most egy új történet kerül terítékre: Levélírónk…..
gnsz 2010.08.27 17:30:58
@Kedves Nard:

Ja, leküldtem grószmutert zellerér'. Most lefekszem kicsit aludni, mert este omlás. :D cső!
Van élet az elválás után? Erre a kérdésre keresi a választ következő posztunk, melyben a felek már a szakítás után vannak és lassan ráébrednek arra, hogy mégsem bírják egymás nélkül. Posztírónk tőletek várja a választ egy egyszerű kérdésre: miért nem tudnak elszakadni,…..
gnsz 2010.08.26 16:17:37
@tizenot:

"Foleg a netes tarskereso faszsag a leggazabb amikor ket - egymasnak amugy bejovo - ember ott toporog hogy akkor most valami tortenni fog, de az illendoseg miatt meg kavezgatnak ket napig"

...ha érdekel a ritka kivételek egyike, adok egy mélcímet : > (nlcafés, első randin dugható, mélyérzésű harmincas : > )
gnsz 2010.08.26 16:29:27
@Gonosz Duracel:

eszem ágában sem volt sértegetni és természetesen a butaságomat sem állt szándékomban leplezni

csak valahogy olyan furcsának tűnt az "a férfiak" mint a mondat alanya : >
gnsz 2010.08.26 16:42:44
@Gonosz Duracel:

azt elhiszem, ma is mijjen kis ügyi vótá : >

Na mindegy én jól szórakoztam, ez a lényeg : >

én most L, további szép napot mindenkinek, aztán csak semmi veszekedés, legyen békesség meg ceji : >
„Én vagyok a feddhetetlen, jól nevelt grál lovag, aki sorra csupa prostit talál meg, annak ellenére, hogy nagyon megnézem, kivel bújok ágyba” – újra egy vitaindító poszt, melynek szerzője előrebocsátja, hogy nem minden nőre és férfira vonatkoznak a felsorolt…..
gnsz 2010.08.25 16:20:55
@tuli _:

szerintem teljesen egyértelmű, hogy tudatosan tették, mivel ez a hatalomgyakorlást segítette, hiszen az övékével esetlegesen konkuráló családfői hatalmat számolta fel. Az ő szemszögükből a család egy idejétmúlt egység, a polgári társadalmak maradványa, ezért felszámolásra ítéltetett - az ideális világ a nagy kommuna a falanszterben, ahol nincs apai hatalom, vmiféle konzervatívszagú erkölccsel, csak az ügyeletes pártkomisszár van a hivatalos ideológiával meg a spiclijeivel, magyarán az a cél hogy csak egyféle autoritás legyen, az állam totális hatalma, apuka pedig lehetőleg ne kavarjon bele a gyerek "szellemi kibontakozásába" mindenféle egyéb ideológiával.

Lengyelországban és Lettországban ez azért nem sikerült annyira mint nálunk mert ők nem voltak az őket elnyomó hatalomnak olyan feltétel nélküli talpnyalói mint mi (mi a legküldetéstudatosabb csatlósai voltunk mind a náci No-nak mind a SZU-nak), az átlag lengyel viszont rühellte az egész elnyomó hatalmat, amit a nyakára ültettek és alapjában megmaradt keresztény-konzervatívnak, ami lehet h hülye egy ideológia, de még mindig hatszázszor életképesebb a bolsevizmusnál. Nálunk ezzel szemben elég volt megetetni azt a hazugságot a néppel, hogy mi vagyunk a legvidámabb barakk és erre egy csapásra az egész nép lojális lett a 70-es évek Kádár-rendszeréhez, mivel a sok barom elhitte, hogy ő most jól él, végre van miért lenézni a környező országokat (utóbbi a magyar népléleknek egy különösen fontos szempont).

Ami meg az általánosítást illeti, nem abból általánosítok hogy XY lengyel/lett csaj ilyen vagy olyan, hanem abból, hogy ha azt mondják, hogy Lettországban a nők ennyi évesen általában ezt és ezt csinálnják, mert ez a szokás. Annak igenis van jelentősége.
gnsz 2010.08.25 16:38:21
@Piszok Alfréd:

Dánia jövőjét pozitívan látom, mivel jó a népszaporulat (a bennszülöttek népszarulata is) és szigorú a bevándorláspolitika a harmadik világbeli országokkal szemben. Norvégia, Finnország detto, viszont Svédország jövője már kérdésesebb.

Szerintem Nyugat-Európa, élén a brutálisan rossz - még nálunk is rosszabb! - népesedési mutatókkal rendelkező Németországgal egy dekadens térség lesz az elkövetkező 100 évben, míg Lengyelország, Csehország, Szlovákia és a Balti államok (ha nem lesz olyan háború, ami felszámolná a függetlenségüket) gazdaságilag utolérik, majd leelőzik Nyugat-Európát. Mo. ebbe a táborba vlszg nem fog beletartozni, mi inkább egy Bulgária szintű félgettó leszünk majd. Persze ezt csak az én tippem.
gnsz 2010.08.25 17:03:29
@antiszociális exlúzer:

azért az apai hatalom volt a lényeg, mert a férfiak jellemzően ideologikusabban gondolkodnak mint a nők, jobban érdeklik őket a közéleti kérdések, ezért ezen a területen sokkal inkább hatnak az utódok mentalitására mint a nők. Egy ideologikusan működő elnyomó hatalom számára ebből adódóan ideológiai szempontból sokkal komolyabb veszélyforrást jelentett egy férfi által vezetett család, mint, tegyük fel, egy tipikus kádárkori (vagy mai, tökmindegy) csonkacsalád, nőnemű "családfővel" az élén. A nők általában véve ma is lényegesen apolitikusabbak, hát még 30-40 éve.
„Legszívesebben felpofoztam volna Ritát is meg a csávót is” – Ha egy nő fiatal és jól néz ki, esze ágában sincs lecövekelni bárki mellett is. Levélírónk megtapasztalta, mennyire így van ez: túl sokáig hagyta magát kihasználni. Ez az a bizonyos rózsaszín…..
gnsz 2010.08.24 19:21:10
@Piszok Alfréd:

mi újság, Alfikám, látom ma naon felforrt benned a küldetéstudat, megbántott vlki? : >>
gnsz 2010.08.24 22:02:18
@inci-finci:

"az itt írogatókra valójában kurvára igaz"

mármint mi?
Érdekes kérdést vet fel következő posztunk, melynek szerzője ugyan megállapodott már, mégsem tud szabadulni egy srác emlékétől, a mindent elsöprő orgazmusoktól, az együtt töltött szép időktől. Míg a többi pasija békésen belesimul az emlékkönyvbe, ez az egy nem hajlandó,…..
gnsz 2010.08.18 22:16:34
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
Négy durva, érdekes, vicces és érthetetlen szakítás - röviden. Az ilyen leveleket szeretjük.A kép innen Kedves Szakítósblog! Több fura/érdekes/vicces szakítós sztorim is van. Gondolkodtam, hogy apránként írjam meg őket, vagy ömlesztve, végül az utóbbi mellett…..
gnsz 2009.04.22 04:38:34
@*fucktore*:

elnézést, beragadt ez a szar.

na mára roló lehúz, jó éjt!
gnsz 2009.04.22 04:58:47
@*fucktore*:

mondjuk kezdődhetne ott, hogy Hitler öngyilkos lesz, az oroszok beveszik Berlint, Dönitz odamegy "kapitulálni", de a tárgyaláson közli, hogy bár Hitler nem tudott róla, végül mégis lett Németországnak atomtöltete ballisztikus rakétával Moszkvára, Washingtonra, NY-ra, Miamira, San Franciscora stb irányozva, ezért igazából nem kapitulálni jött, hanem békét kötni. Ennek bizonyításaképpen megnyom egy piros gombot, amivel egy atomtöltetet menten kilő Leningrádra, majd közli, hogy a megfelelő poszton lévő ember a másik tizenötöt is ki fogja lőni, ha a megszállók nem hagyják el 168 órán belül az országot.

Egy napra rá ünnepélyes békeszerződést írnak alá, melyben Németország beismeri vereségét és kötelezi magát, hogy "szakít a náci diktatúrával" és "felelősségre vonja a múlt rendszer bűnöseit", majd szabad választások után NSDAP-kormány alakul és Nürnbergben 3 db 17,5 éves hitlerjugend tagot egy év felfüggesztettre és járművezetéstől eltiltásra ítélnek, amiről a német országos napilapok a múlttal való kegyetlen szembenézés első (tán kicsit túlontúl is radikális) lépéseként számolnak be.

Innentől pedig minden a magyar 89-es rendszerváltás sémájára menne, egész jó kis ötletnek tűnik. :)
És hogy ki az ország leghíresebb költője, aki e-mailben szakít? A kommentben várjuk a tippeket. A kép innen Hmm...gondoltam, megosztom veletek a szakításomat. Azt, amelyik történetesen az ország egyik leghíresebb költőjéhez köt, hogy lássátok, nem mind arany, ami fénylik.…..