Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dvb

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap egyik klubtagunkkal készített riportot az RTL Klub Fókusz című műsora. Andi megosztott néhány kulisszatitkot a gyűjtéssel kapcsolatban. Megtudhattuk, hogy igencsak embertpróbáló feladat egy-egy autogram megszerzése, sokszor hiába vár órákat a gyűjtő, de egészen…..
dvb 2009.04.20 09:51:32
@cserist: Szia és Üdvözlök mindenkit, olvasom soraitokat és nagyon tetszik a fórum. Sokan nem gondolnak bele és elítélik azt ha valaki rajong 1ismert ember iránt. Pedig nagyon is jó dolog tud lenni az ha fölnézzünk valakire legyen az 1családtag vagy 1ismert személyiség, akár csak 1 autogram erejéig is. Jó magam is megfertőződtem és fölnézek 1ismert focistára, számomra nagy dolog és motivál az életben is. A sors valamiért nem akarta, hogy eddig találkozzak vele, habár pár éve majdnem sikerült. Tulajdonképp amiért itt vagyok elsősorban az, hogy szeretnék segítséget kérni bárkitől aki tud segíteni nekem abban, hogy találkozzak David Beckham-el aki 22én jön a Milánnal Bp-re. Annyit tudok, hogy a reptéren nem lehet elérni őket mert egyből viszik a hotelba, viszont hiába kérdezősködtem nagy hoteleknél nem sokra mentem(titoktartás!!) . Az edzővel készített riport a Ramada Plázában volt, de nem hinném, hogy ott lesznek elszállásolva. Nos ha bárki tudna nekem segíteni nagyon hálás lennék, maybach27@freemail.hu-ra várok bármilyen segítséget köszönöm !!!
Nicolas Cage budapesti villámlátogatásáról már írtunk előző hónapban, a sztár most visszajött az osztrák forgatási helyszínekről, s tudomásunk szerint egészen februárig itt lesz hazánkban. Egy rajongó ikerpár az alábbi történettel lepte meg olvasóinkat, az élmény…..
dvb 2009.04.20 10:09:53
@andyka77: Szia Andikaaaaaa,már 1 jó ideje kereslek téged fórumokon, a segítséged szeretném kérni mert az eddigi infóimból te az autogramosok rolls royce vagy. 22én Jön Bp-re az Ac Milan és ezen belül David Beckham-töl szeretnék végre 1autogramot szerezni, számomra nagyon fontos és ha te vagy bárki tudna segíteni megköszönném, maybach27@freemail.hu-ra várok segítséget köszönöm !
Amikor 2000-ben Jenson Button megérkezett a Forma-1-be, mindenki azonnal látta kirobbanó tehetségét, s egyértelmű konszenzus volt abban, hogy a jövő egyik világbajnoka az angol fiatalember. Senki sem gondolta azonban, hogy a jóslatok teljesülésére esetleg 8-10 évet kell majd várni.…..
Végre, megjött hozzánk Kylie!!! Már nagyon vártam. Tudtam, kedves lány, hisz 2 évvel ezelőtt már összefutottunk vele Bécsben. Akkor elámultam a koncertjén és utána rövid kepesztés után sikerült a találkozás is a hotel előtt. Furcsa sztori volt. A hatalmas menedzsere szinte…..