Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Batyik

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hachiroku Eladva.... 2009.10.23 13:09:00
Elköltözött a hachi :(. Lezárult egy korszak az életemben, eladtam a kis Toyotát. Azt az autót, ami meghatározta az elmúlt néhány évemet. ZDomannal ketten szenvedtük össze, romjaiból élesztettük újjá és vérbeli japán mintájú versenyautót faragtunk belőle. Ami megmaradt, a…..
Kedves olvasók, a főcím igaz. Úgy gondoltam lezárok egy fejezetet, és eladásra kínálom a gondosan megépített versenyautómat. A blogról minden információ begyűjthető a kocsiról, nem zsákbamacskát árulok. Mivel ezen blogot eleve a hachiroku építésének dedikáltam, így ezzel…..
hachiroku Bejelentkezés... 2009.06.21 10:57:00
Semmi más, csak egy gyors bejelentkezés, hogy tudassam: megvagyunk, működünk. Hatalmas ellenségre tettem szert az utóbbi időben, mely nem más, mint az idő.... pontosabban annak hiánya.... és ez előreláthatólag hosszabb ideig, így is mard. A máriapócsi futam után, a Verda…..
Gabó jóvoltából felkerült a tököli verseny edzésnapjáról 2 belső felvétel. Az egyik etap szitáló esőben, a másik pedig verőfényes napsütésben készült. Az tisztán látszik, hogy baromi hosszú a 2-es fokozat a közel 9000-es fordulattal, 100km/h felett van vége vmivel. A…..
Tegnap útra keltünk családommal (gyerekek 6:30-kor csak úgy pattantak ki az ágyból :) )és kis csapatunkkal (ZDoman, Luki) a tököli reptérre. A helyszínen csatlakozott hozzánk Batyik, Ádám és kellemes meglepetésemre Döme topiktársunk a performance-tuning.hu fórumról. Végre fél…..