Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zpalotai (törölt)

34 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://www.ingatlanszaknevsor.hu ..
I. Budapesti „FORMA ZERO” felvonulás. A rendezvényt a TZ-ELMA Zrt. kezdeményezte, de más elektromos autók is csatlakozhatnak. Így a REVA is részt vesz rajta!Gyakorlatilag a rendezvény célja a figyelemfelhívás: létezik zéró emissziós megoldás a városi közlekedésre, nem…..
Megjelent az Autómagazin augusztusi száma, benne 6 oldalon REVA teszt!Érdemes elolvasni!..
 Hát ez édes...és mennyire igaz! Lépnünk kell! Csak a jó irányba! :o)..
Itt a REVA City VAN! Hosszas közbejárásunkra elkészült a REVAi és a REVA L-ion kishaszon jármű változata! Az új model az eredeti REVAi járműre épül.Két első ülése mögött az előírásoknak megfelelően rács választja le a csomagteret, tehát hátul nem található ülés,…..
Indiában nyolc éve sorozatban gyártják a REVA elektromos autókat, amelyek immár Magyarországon is kaphatóak. A hazai forgalmazó komoly küldetést vállalt magára, hiszen egy új kor felé szeretné elindítani közlekedésünket és gondolkodásunkat. A teljes cikk itt olvasható...
REVA,   az első szériában gyártott, fejlett technológiával rendelkező, tisztán elektromos meghajtású közúti gépjármű, amely Magyarországon is elérhető.   MEGVÁSÁROLHATÓ   MEGRENDELHETŐ   Volt már olyan helyzetben, hogy sietett valahová és csak…..
Egy repülőtér, tűző napfény, 4 autó, 4 fehérköpenyes ürge...mi kell még egy kis jó autóversenyzéshez? Áram, biodízel, meg egy kis sütnivaló! National Geographic módra egy mókás és egyben komoly és részrehajlás nélküli összehasonlítása néhány alternatív…..
A tisztán elektromos meghajtású jármű használata mindennapjainkban többé nem a jövő ígérete. Már hazánkban is megrendelhető a világszerte ismert REVA elektromos jármű. A környezetbarát „villanyverda” már két típussal van jelen Magyarországon. Az energiatakarékos…..
zpalotai (törölt) 2009.06.28 16:28:51
@Bringazz.hu: Kedves Bringás Barátom,
Szervízhálózat = laptoppal kollégám kimegy az autóhoz. Egyébként az autó egyszerűsége miatt nyilvánvalóan sokkal kevesebb gond van vele, mint egy hagyományos autóval. Ha találtál szebbet és jobbat, akkor szólj! Jelenleg ez a piacon elérhető legjobb modell, amit mi találtunk! Remélem, hogy hamarosan minél több elektromos autó fog járni az utakon a belsőégésűek helyett, és akkor tisztább levegőben tudunk bringázni!
zpalotai (törölt) 2009.06.28 16:32:46
@dini30: Kedves Dini,
A puding próbája az evés. Budapesten nagyon jól lehet használni az autót, már több hete ezzel járok, és imádom! Hihetetlen jó érzés, hogy nem pöfékelem mindenféle gázzal teli embertársaim arcát! A dugóban ingyen állok vele, és egyébként is csak kb 5 Ft/km az "üzemanyagköltségem"! :o) Sőt, még az éjszaka során túlzottan lecsökkent áramfogyasztást is ellensúlyozom a kis Revámmal. Először én is sokat gondolkoztam rajta, hogy hol lehet majd tölteni, aztán amikor kipróbáltam, azt találtam, hogy bizony a 220-as hálózat mindenhol ki van építve. Jelenleg persze időnként elkel egy kis kreativitás...de szerencsére sokkal több helyen tudom tölteni, mint ahány benzinkút van a városban bent...hamarosan pedig lesznek hivatalos, publikus elektromos töltőállomások is. Addig meg bátran megyek vele olyan helyekre, ahol egy hosszabbítóval könnyedén meg tudom oldani a töltést! Soha életemben nem volt még ilyen jó élményben részem! :o)
zpalotai (törölt) 2009.06.28 16:25:45
@R.T: Kedves Tibor,
A szervízhálózatot is mi biztosítjuk. Nagyon egyszerűen megoldható a dolog, mivel a legtöbb szervízelés egy laptoppal megoldható, illetve a hagyományos autós dolgokra, pl. futóműbeállítás, bármelyik autós szervízben lehetőség van.
Ott vár rád a kicsike...nézd meg, mert ez a jövő!                                      Közlekedési Múzeum,…..
Mi is az a PM10? Nem, nem este 10 óra és nem is valami elvont dolog. Nemes egyszerűséggel: kisméretű porszennyezés. Egy nagyon érdekes videót ajánlott egy ismerősöm. Érdemes megnézni és elgondolkozni rajta: PM10 - Hungarian version from Adam Baki on Vimeo. It is a common…..
Kedves Olvasó, Ha szeretne jó híreket is látni a TV-ben, akkor ezt nézze meg: ..
Korrekt cikk egy online újságban az elektromos autókról:Az amerikai fejlesztésű REVA elektromos autókat Indiában már nyolc éve sorozatban gyártják, amelyek immár Magyarországon is kaphatóak. A hazai forgalmazó komoly küldetést vállalt magára, hiszen egy új kor felé szeretné…..
Lehet venni elektromos autót most már Magyarországon is!Igen, igen, nem kell rá éveket várni!ITT VAN!Meg lehet rendelni, tetszés szerinti felszereltésggel. Előtte persze érdemes eljönni egy körre az Aréna Plázába, a Keleti mellé, is kipróbálni egy próbakörre.Keressük…..
Kedves Olvasó, Ön mekkora lábon jár? És ez mekkora lábnyommal jár? Elgondolkozott már azon, hogy az az életmód, amit mi élünk, igazából mekkora területet igényel? Régen ez egyszerű volt, a falusi öneltartó gazdáknál. Tudták, hogy hány hold földjük van - vagy hány Föld…..
Vajon mikor vesszük észre, hogy saját gázainkba fogunk belefulladni, ha nem teszünk valamit. Igen, mi, igen, én vagyok a felelős azért, hogy Budapesten ilyen szennyezett a levegő! Milyen szennyezett? Hát ilyen: Persze, lehet várni, hogy a BKV tegyen valamit, vagy valamelyik…..
2009. június 2-án, kedden reggel Budapesten is bejelentettük, hivatalosan is: Magyarországon lehet venni elektromos autókat!Mindenki igény szerint kérheti a felszereltséget, színt, akkumulátort! Érdemes 2. autónak a REVA-t használni, hiszen 3 év alatt megtérül a többlet…..
Egy nagy álmom valósulna meg, ha Bródi János írna egy REVA dalt, vagy egy elektromos autó dalt, amit mondjuk Péter Szabó Szilvi énekelne egy szál gitárral...pl: Ha én REVA volnék, mindig tiszta lennék, minden városomba tiszta levegőt hoznék......vagy Palya Bea, vagy Rúzsa…..
Eljött A nap: meghoztuk a REVAi elektromos járműveket Budapestre! Bródi Jánost idézve: "már régen láttam ekkora érdeklődést a sajtó részéről"...mentünk is velük egy pár kört a Városligetben, élvezték nagyon (ők is, mi is :o)...aztán körbejártuk a várost,…..
Nálunk jártak a totalcar-osok... s erre jutottak:Dugjatok a 220-ba! Az emberek mosolyognak vagy döbbenten néznek. Akiket hátulról lepünk meg, nagyot ugranak ijedtükben. Hja, kérem, itt nincs motorzúgás, ez egy villanyverda. Egyelőre környezettudatos gazdagoknak.Koncz János teljes…..
Kedvenc képeink az első győri megjelenésünkről...                        A futamon hatalmas érdeklődés volt az első sorozatban is gyártott alternatív meghajtású…..
No, ez frankó: megjelentünk számos helyen a médiában és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk. Nagy öröm számunkra, hogy nem csak mi gondoljuk úgy, hogy itt van az elektromos autók ideje, hanem az újságírók, TV-sek, és a kedves Olvasók, nézők is!Íme egy pár a legjobb cikkek…..
Május 15-én, pénteken délelőtt megtörtént az első hivatalos sajtótájékoztató Debrecenben. Nagyon jó hangulatban telt az esemény, hihetetlenül jófejek az emberek, és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk...           Képekben: …..