Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bzsbird

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Benelux kalandozásaink Szuletesnap 2009.05.10 22:00:00
A hetveget az unnep jegyeben toltottuk, Ritukanak vasarnap volt a szulinapja. Erre mar penteken rakeszultunk egy kis setaval, amit a szomszed varosba tettunk. Rajottunk, hogy hol lakik a portugal kozosseg egy resze, ugyanis keresztulvagtunk egy kempingen es sok portugal zaszlot lattunk.Szombat…..
A május 1. itt is ünnepnap természetesen, bár itt nincs vursli + mustár, mint otthon. Mivel kiváló napsütés köszöntött be, elindultunk felfedezni a címbéli régiót, ami egyébként a német határ mellett fekszik.newsite.mullerthal.lu/Aktiv-detail.phpTényleg remek kirándulóhely,…..
A mai napon kiderult, hogy a közlekedés itt is ugyanolyan lehetetlen, mint máshol. A 16 km-re lévő szervizbe 30 perc helyett 1,5 óra volt az út autóval. Az egesz varos egy nagy dugo volt.Amugy lathato, hogy a cirkulacio es a kozlekedo edeny szavak azonos latin szotorol…..
bzsbird Tetők és Billiárd shop 2009.02.08 21:08:00
A Budafoki úti McDonalds-ben rágcsáltam a sültkrumplit, amikor az alábbi látványra lettem figyelmes. Engem teljesen lenyűgöz. És Önt?..
bzsbird El Greco - nem film 2009.02.08 20:54:00
Megnéztem az El Greco (rendezte Yannis Smaragdis) c. akármit a moziban. Hiba volt. Hulladék. Tényleg. Megaszánalmas...
Tegnap megnéztem a Benjamin Button különös élete c. filmet. Nem jó film, hosszú, nem túl érdekes alkotás. Viszont mégis, valahogy nézhető. Tele van szép képekkel, zsibbadtan ültem a székben (milyen jó, hogy vannak ezek a nagy kényelmes fotelek a multiplexekben, a régi Május…..