Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levelekafan

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hát ez a házasság, gondolta, ennyire nem érti, ilyen reménytelen minden magyarázat? Igaz, hogy én sem értem." "Ifjúsága oly intenzitással ütött belé, hogy elszédült, és neki kellett támaszkodnia az egyik oszlopnak.De csak egy pillanatig tartott, azután megint komoly ember…..
„ Akkor, amikor a házakban a nesztelen csend betömi az emberek fülét, ezzel jelezve, hogy áldottan és állandóan jelen van a mosolygó Avalokitésvara, itt van az örvénylő árnyékok között, a keményre tömött székek és a rojtos ernyős lámpák mögött, amikor a Buja…..
kiáltások Pitigrilli: kokain 2011.04.03 21:21:00
„A gimnáziumban megtanulta a latin nyelvet, az algebrát és a hazugságot. Ez 3 olyan dolog, amire az embernek az életben minden percben szüksége lehet.” „Vannak emberek, akik ha egy csepp eső éri őket, ágynak dőlnek, míg a halak egész életüket a vízben töltik és fogalmuk sincs…..
levelekafan 2013.06.03 13:03:58
@nikbé: én egy vásáron vettem, de most www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=kokain&ID=58764 címen tök olcsón hozzá lehet jutni. jó kis könyv, hajrá! (:
"Amikor felébredtem, már vörösbe hajlott a nap; és az volt az egyetlen pillanat az életemben, a legfurcsább mind közül, amikor nem tudtam, hogy ki vagyok... messze az otthonomtól, zavarodottan, az utazástól elcsigázottan, egy olcsó szállodai szobában, amit meg se néztem előtte…..
Reggeltől estig kiléptem a látómezőbőlészre sem vettem, hogy csupán életben vagyok ,éppen hogy túlélekegy hemzsegőt világban…Egy hangot se hallani az ajkaimróltúl sok időt töltöttem el így, kifordítvaA bőröm hideg az emberi érintéshezEz a vérző szív már nem ver…..
kiáltások SÍRIG TARTSD A POFÁD! 2011.01.19 23:17:00
'Persze a lónak nehéz volt a cucc, és nyerített, állítólag azért, mondják ők, muterék, hát a fene tudja, szerintem a ló amúgyis szokott nyeríteni, nála ez természetes dolog''Úgy néztem ki, mint aki most jött Auschwitzből a kéményen keresztül''Kezdtem elhagyni a pitiáner…..
'Barátságosak voltak a kópék, de világítottak a sötétben''és az alvás elveszti jelentését, mert nincs idő, csak Most, a tökéletes élmény tökéletes lendülettel''a deszkákat valami átmeneti megegyezés tartotta össze. Kesey egy nap fogta a kalapácsot és egyetlen szöget bevert…..