Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sallai Dani

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közel 10 éve nem volt fejlődés a notebookok felbontásában, miközben a tenyérbe mászó eszközök a csúcsra törtek. Bár ma már nincs, vagy csak elvétve látni PDA-t, a mai telefonok elődje (legalábbis designban) 320x240-es felbontással indított. Ma már a Samsung S3-ba 1280×720…..
Valamikor 10-11 hónapja merült fel az ötlet egy kedves barátomban, hogy kellene csinálni egy olyan társkereső oldalt, ami mobilról is működik. De nemcsak elérhető a mobilról, hanem ki is használja annak tudását, és az alapján, hogy hol vagyunk, segít ajánlani társat. Vagyis a…..
A tavalyi év egyik meghatározó trendje a Facebook marketing volt, és ha Facebook marketing, akkor a legnagyobb vihart kétség kívül a Mi az indián neved? alkalmazás, és annak megítélése hozta. Én egy elég egyértelmű álláspontot vállaltam - és vállalok fel - azóta.Úgy…..
Megjelent ugye a Thunderbolt a Macek oldalán, az én Airemen is, és mivel az eladósorba került Mac minim mellé vett monitor felszabadult, kipróbáltam, akarom-e otthon külső monitorra kötni a kicsikét.Annyi előkészületet azért igényelt a dolog, hogy vásároltam egy DVI - Mini Display…..
Sallai Dani 2011.09.17 17:32:30
@szucsadam: az sztem sehogy sem logikus, hogy az egyik monitoron csak a hatteret latni :)
igen, az lenne a logikus, ha ket appot lehetne teljes kepernyore tenni, hiszen ket kepernyo van amit ki lehet erre hasznalni.

az is igaz, h a teljes kepernyos nezetnek inkabb kisebb kijelzokon van haszna, pl ha nincs kulso monitor rarakva a macbookra, de a jelenlegi ketmonitor-teljeskepernyo megoldas szerintem (kulonosen az apple-tol) nagyon atgondolatlan es zavaro.
A banner halott? Sokan kérdezik tőlem, hogy van-e értelme a banneres hirdetésnek. Hiszen itt van nekünk az a jó kis PPC, meg mostmár a Facebook-on is lehet mindenféléket csinálni, "a banner meg úgyse hatékony".Hát, lássuk be, ez tök hülyeség. Olyan ez, mintha azt…..
Úgy látszik fogyóban van az egykori B kategóriás mozihősök pénze, különösen azoké, akik nem kerültek be az Expendables-be. Jean Claude Van Damme a Sony Pictures,  Chuck Norris a cseh T-Mobile kedvéért vállalt el egy-egy reklámszerepet, most pedig a színészi játékot…..
Onlinemarketing blog Videósztár 2010.11.23 20:43:22
 Ma már videon nézed a legjobb filmeket.A kazettán minden készen áll.A cowboy annyiszor tüzel, ahányszor akarod.A Superman csak gombnyomásra vár.Óóóóh, óóóóh!O'óóóóó a képernyôn át kitárul neked,A fantasztikus távoli világ.Bár elôre tudod, mi lesz a…..
Az i-Doki sorozat újabb része következik, a MacBookok és az iPhone hibáinak felsorolása után ezúttal a különböző iMac-generációk szériahibáit szedjük össze, majd azokat a meghibásodásokat vesszük sorra, amelyek minden szériánál előfordulhatnak. i-Doki ebben a hónapban is…..
Sallai Dani 2010.10.08 16:52:58
 Épp a napokban olvastam Szily Laci remek cikkét a Time Out Budapestben az extrém városi horgászat (EVH) nevű sportról. Ennek, mint írja klasszikus változata volt, hogy az ember sertésbélféreggel fogott halat a trutyiból a Duna szennyvízbefolyóinál. A csatornázás óta persze…..
Egymás utánban két érdekes, és szerintem összefüggő hírt osztott meg Tim O'Reilly és Richard MacManus a Twitteren. Előbbi az Engadget egyik írását linkelte, mely arról szól, hogy az Android platform hamarosan beéri az USÁ-ban az iPhone OS-t. Ha a tendenciákat vesszük, akkor pedig…..
A hírek szerint egy horvát falu iskolájának igazgatónője több, mint negyedmillió forintot költött bioenergetikai védőeszközökre. Számos oldal átvette a hírt, melyben az áll, hogy az iskola vezetője a rossz hatású és erősen ártó G energiáktól akarja megóvni az alma matert.…..
Sallai Dani 2009.12.27 09:20:06
bazso UPDATED: Corsair P256 2009.11.24 20:07:00
No, a cucc megérkezett, már benn is a gépbe, régi vinyó tartalma áttöltve. Első benyomás, hogy nagyon durva. Durvábbnál is durvább. Mintha kicserélték volna a gépem :)  Gyorsan mértem is egyet, a gép terhelés közben volt most, de már nem bírtam kivárni:   ..
Sallai Dani 2009.11.24 22:18:19
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
A Fidesz egy plurális párt. Jobb, ha ez kiderül, mintha nem. Ékes Ildikó, a Fidesz képviselője „buzizott”. A Fidesz egyik szóvivője ettől elhatárolódott. És ez így van jól. Ékes Ildikó, az Országgyűlés emberi jogi bizottságának tagja elítélte a melegek…..
Ritka dolog az, amit Mulder csinált. Azért persze érdemel némi dorgálást, amiért kómásan volán mögé ült és majdnem balesetet okozott, hisz talán ha nem egy rutinos taxis jön akkor és ott, talán nagyobb baj lett volna. Viszont ami ez után történt, az az öreg róka…..
Sallai Dani 2009.08.30 20:33:07
@bluesilver: Pedig pont ez az al irodalmiassag teljesen bena. Meg ezt esetleg a taxisnak kellett volna inkabb megirnia, most megirja valaki h mennyire jo arc volt O MAGA, hogy megkoszonte.... :)
A mai tévézés sajnos egy szomorú esemény jegyében telik el (legalábbis annak, akit érdekel ez a dolog), ma temették Cseh Tamást, aminek természetesen tévés vonatkozásai is vannak. A Duna tévé Közbeszéd című műsorában tudósítást láthatunk a temetésről (Bereményi…..
Webszájt, webes szolgáltatás tervezésekor sokszor felmerül az igény arra, hogy az adott szolgáltatás testreszabható legyen. A mantra úgy szól, hogy "adjuk a felhasználó kezébe az eszközöket, mert ő jobban tudja, hogy azokat mire szeretné használni, mint mi." Ez a…..
  Nézzünk szembe a tényekkel: Budapest nem az irodaház-építészek paradicsoma, ahova feltöltődni és ötleteket meríteni járnak a szakma nagyjai. Az okok nagyon sok félék, de a végeredmény mindenesetre az, hogy alig van néhány tényleg jópofa irodaház a fővárosban. És az a…..