Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rains

17 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Soha, senki ilyet nem ejtett ki a száján.Nem lesz könnyű.Ez benne van az élet íratlan törvényeiben megtámadhatatlan, időtlen betűkkel vésve.Nem lesz könnyű, de még csak könnyebb sem.Mégis sokszor elfeldkezünk erről, és újabb keserű élményként ér ha ráébredünk erre…..
Hogy ne nézz teljesen hülyén, ha bloggerekkel kell beszélgetned. Hogy valaki fel merje tenni helyetted a legegyszerűbb kérdéseket. Hogy tudd, mi a téma. Ez itt a technofóbok kiskátéja, a Blog.hu Szájbarágó, ami majdnem olyan, mint az Index Szájbarágó. Mi a túró az a frontend? A…..
Rains 2009.07.06 16:24:24
@sztahanov: Igen, szerintem lenne rá igény. :) Néhány újabb stílusú snkin nagyon jó lenne.Ebben szerintem mások is egyet értenek. :)
  Nem tudom, ki hogy van vele, de én képes lennék darabokra szaggatni azokat, akik otthagyják a utakban a már tizenvalahányéve nem használt síneket.Nagyon meg tudják keseríteni a bicajosok életét....Így jártam én is...Tegnap este olyan 9 körül, vagyis akkor amikor már enyhén…..
      Mindig is szerettem új emberekkel találkozni,megismerni őket, a szokásaikat.Nem vagyok egy jó alkalmazkodó tipus, de ha valakivel felveszem a ritmust, abból elég jó dolgok sülnek ki.Barátságot sem könnyen kötök, de ha már megtörtént,igyekszem mindent…..
Rains blogja Váróterem 2009.06.23 20:54:31
 Itt a nyáriszünet,beindul a buli hűű de jóóóó!Hát van aki így reagál és van aki tudja mit jelent a mai bejegyzésem címe.Váróterem..várakozás...  Mindig elérkezik az az idő amikor azt érzed, hogy egyszerűen már nem tudsz mást csinálni mint várni.Várni vagy…..
 Osztálykirándulás,ooohh ez aaaaz! Van aki így reagál arra ha meghallja,hogy hamarosan összepakoljuk a kis cuccunkat és legalább 3 napra összezárják azokat az embereket akik amúgy is 9 és fél honapon keresztül mindennap összevannak zárva.És van akiben az merül fel,hogy hmm 3…..
Rains blogja Emberismeret 2009.06.01 18:36:06
 Az emberismeret egy nagyon-nagyon összetett dolog. Nem sokan mondhatják el magukról,hogy igazán jó emberismerők. Illetve sokan elmondhatják magukról, de nem valószínű,hogy azok is.Jó emberismerőnek születni kell...nem lehet csak úgy megtanulni.Na jó, tapasztalati úton esetleg…..
Rains blogja Félelem... 2009.05.24 22:07:30
   Hát elég régen nem írtam ide...Nem nagyon volt időm,pedig gondolatok tucatja üttötte föl fejét elmém szövevényes hálójában. Tényleg nagyon sok érdekes felismerésem,ötletem és hasonlók voltak.Nos,most ismét van időm,igyekszem bepótolni az elmaradásomat. …..
Rains blogja Nyugalom... 2009.05.11 21:27:10
 Olyan sok minden történik az ember életében gyors egymásutánban,hogy sokszor arra sincs idő,hogy igazából átlássuk a dolgokat.Pörög az élet....De meg lehet szokni,egy topa nyugalomféle árasztja el az embert.Érzéketlenné válik.Aztán lelassul az életfolyama,és egy teljesen…..
Bizalom...Őszinteség...Mindkettő igencsak felkapott,sokat vitatott téma. Egy-egy felületesebb lelkülettel rendelkező ember már-már azt is kijelentené,hogy elcsépelt,érdekeltségét vesztett témák.De én nem így gondolom.Most érkezett el a pillanat,hogy én is kifejtsem a…..
Rains 2009.05.08 21:23:32
@Crisse-chan: Te egy szép,nagy rózsaszín buborékban élsz,bár már nem annyira mint régen...De hidd el,a bizalomhiány nem önzőség..és senki nem várja el senkitől,hogy lelkisegélyezzék.A barát dologhoz meg annyit fűznék hozzá,hogy mégis kit lehet barátnak nevezni?azt aki eljátsza a bizalmat nem igazán.A bizalomért pedig küzdeni kell,ez mindig így is volt és így is lesz...
Rains blogja Gondolat.... 2009.05.08 21:15:57
   Sok furcsa dolog történik az ember életében...Vannak amiket meg tudunk magyarázni és vannak amiket nem...De mire el tudjuk dönteni,hogy van-e rá magyarázatunk, rengeteg időt töltünk azzal,hogy forgatjuk,ízlelgetjük a gondolatot...  Idő kell hozzá,hogy a gondolat…..
    Nos,kaptam egy pár kritikát szóban is és kommentben is. :)Egyesek panaszkodtak,hogy túl komolyra sikeredtek az eddigi posztjaim.Visszaolvasgattam...Hát be kell valljam jogos... De én ilyen vagyok ha komoly témám van akkor komolyan állok hozzá,de ha pihent vagyok,nyugodt…..
Rains blogja Mindig van másik út 2009.04.27 21:02:00
   Az ember életében vannak olyan pillanatok amikor azt érzi, itt az ideje lezárni valamit, és elkezdeni egy másikat.Ennek több oka van.Lehet egy olyan sorsfordító esemény, amlyet nem tud másként feldolgozni, és lehet olyan amikor egyszerűen csak megunta az eddig…..
Rains 2009.04.29 21:36:16
@doeeg: Ez egy igazán jó kérdés...nehéz rá választ találni... de talán mindez egynénfüggő, elhatározás kérdése,hogy mindezt ki hogyan éli meg és hogyan kezeli.

Nehéz kérdés..nincs is rá jobb válaszom...
Rains 2009.05.06 20:43:26
@Crisse-chan: Hát figyelj,tudod jól milyen vagyok...Van ilyen oldalam is...ha nem tetszik ne nézzd :D:D:D és tudod hogy van alapja annak amit írok...Ha más véleményem vagy neked is ott a lehetőség h publikáld :D:D:D:D:D
Rains blogja Az érme két oldala 2009.04.28 20:00:00
   Eddig szinte csak magamról írtam,illetve a hozzám szervesen kapcsolódó témákról.Most szeretnék megfogalmazni egy általánosabb problémát.Illetve nem is tudom mennyire általános....Mondjuk,ha úgy vesszük,szerintem mindenki megtapasztalta már ezt.Az érme két…..
                 Az elmúlt két napot a barátaimmal töltöttem.Igazán ránk fért már ez a lazulás.Tegnap sem volt együtt a teljes banda,és sajnos ma sem.De attól még nagyon nagyon jól éreztük…..
   Az elmúlt két napban nem tudtam semmit írni.Egyszerűen nem éreztem úgy, hogy izgalmas dolgok történtek velem vagy hogy lenne valami olyan gondolatom amelyet meg kellett volna osztanom a nagyvilággal.Ennek az oka talán az is lehetett, hogy az elmúlt pár hét…..
Rains blogja Keserű méz... 2009.04.20 19:16:23
  A mai napomon teljesen eluralkodott a káosz. Hajnalban keltem, mivel ma szóbeliztem magyarból a suli belsővizsgáinak keretében, és persze volt egy rakat tétel amiben még nem egészen voltam profi.Bemásztam a suliba, egy órával hamarabb mint ahogy a tételt kellett húznom.Ott…..
Rains blogja Első bejegyzés 2009.04.19 11:53:00
Nos,helló mindenkinek itt a Blogomban! :)   Nem vagyok profi blogger,nem számítok öreg rókának ezen a téren,de írni imádok, gondolataim is vannak.Mint azt már leírtam a rövid leírásomban is,mindenkinek vannak érzelmei, gondolatai.Vannak akik mernek ezeknek hangot adni, és…..