Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunbeam10 (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megpróbáljuk összeszedni az átállással kapcsolatos hibákat, hogy lássátok, mi az, ami már ismert illetve mi az, ami már javítva is van. Ide nem veszünk fel az átállással nem összefüggő hibákat, és ezt a posztot folyamatosan frissítjük. Ami zöld, az már nem aktuális. Nem…..
A Blog.hu kedden sikeresen átállt az új frontendre. A rendszer élesítése és stabilizálása után a hét második fele sorjareszeléssel fog telni. Ehhez kérjük a segítségeteket: ha bármilyen olyan jelenséggel találkoztok a Blog.hu-n, ami a régi rendszerben máshogy (jobban)…..
sunbeam10 (törölt) 2009.07.17 14:35:31
@sztahanov: volt sablonom, beállítva képekkel meg minden (de nem mentettem el a képek helyét :S) és most sima alap háttér van fennt :S és nem akarom újra állítgatni a háttérképeket színeket stb. nem lehet sehogysem visszahozni?
 - Mennyi az idő? – kérdeztem tőle álmatagon. - Kilenc óra. Ahogy megbeszéltük. De mivel nem voltál ébren, gondoltam megleplek. Pedig hívtalak. - Le volt némítva a telefonom. - Hm, értem. Na de most ki az ágyból! Rengeteg dolgunk van. - Addig nem kelek fel, amíg el nem…..
Köd 10. fejezet: Döntések 2009.05.25 18:50:00
Egy 16-os karikát megérdemel, azt hiszem :D    Amint kiszálltunk a kocsiból, félelem fogott el. Vestával futni kezdtünk a többiek felé. Mind hárman a földön ültek. - Mi történt? - előztem meg Vestát. - A kastélyban voltunk, rendeztünk pár dolgot, amikor zajt…..
Köd 5. fejezet: Zahír 2009.04.21 20:35:00
 Ahogy beléptem az ajtón, apu mérges tekintetével találtam szemben magam. - Merre járt kisasszony? – kérdezte haragosan - Ne haragudj apu, hogy nem szóltam! Teljesen kiment a fejemből! – néztem rá bűnbánóan - Hol voltál? És ki volt az a fiú? –…..
Köd 4.fejezet: William története 2009.04.17 19:50:00
 A part gyönyörűbb volt, mint eddig bármikor. Ha jó erősen ráfókuszált az ember, akkor látni lehetett a távolban, hogy a nyugati és északi partokat sziklák borítják. Ezen a területen viszont csak elvétve akadt egy-egy. Itt inkább a sűrű növényzet volt jellemző. Bár, az…..
sunbeam10 (törölt) 2009.04.19 17:51:22
@Fairy Tale: nyugi nem öljük meg egymást... talán XD na jó nem, csak zavart, hogy hozzá hasonlította. Az építő jellegű kritika, nyilván jogos. Mindenkinek szíve joga, mit ír. "nem zavar, ha nem érted mit olvasol" ez most mi?? Na mindegy, nem azért írunk ide, hogy vitatkozzunk. (nyugi, nem robbantok ki veszekedést...XD) Nekem tetszik amit és ahogy írsz, nyilván vannak benne hibák, de ha keresel akkor mindenben találsz :) puszi