Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sparkerw

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom az összes szolgáltatónál hasonló a helyzet, de Cirrmurr a Vodafone-nál vár már 3 hónapja vagy egy hasonló kategóriájú cseretelefonra, vagy az eredeti megjavított telefonjára, vagy a pénzére: A történet rövid de agresszív. Januárban vettem egy telefont a Vodafonnál…..
sparkerw 2011.07.02 06:42:29
@Paddy: Végre valaki aki észérvekkel és értelmeset ír!

1. Mindent írásban is küldj el a Vodafone-nak. Postán is és ajánlott levélben is.

2. Naponta hívogatni őket a 1270-en és bacogatni mindenkit mert téged átqtak!

Ezek után, mindig az új ügyintéző olyan komolyan akarja elintézni, hogy a nagy számok törvénye alapján sikerül is valamelyiknek! :)

Ez a VODAFO(S)!
Alx tapasztalatai szerint felesleges megrendelni az OTP Beszédes Kontroll szolgáltatását, mert a csoportos beszedő vállalatok már ki tudják trükközni, hogy azonnal megkapják a pénzt:Az OTP-nél lehetőség van csoportos beszedési megbízás esetén ún. "Beszedés Kontroll"…..
sparkerw 2011.07.02 06:34:54
Olvasva a sok balgaságot, hogy miért nem sárga csekk, meg aztán miért nem a postán, ill. a atpijkamo · www.deciki.blog.hu/ 2011.07.01. 12:42:41 bejegyzése is azt mondatja velem:

A posztolónak igaza van, de bár Ő is én is azt gondolom ez az un. kontroll SMS egy szolgáltatás, az OTP még sem gondolja így!

A PSZÁF ezeket élből 5-100M -ért jutalommal díjazza!

Amikor a pénzedről más dönt és Te kérsz un. SMS kontrollt, akkor bizony a költségek is őt terhelik ha kárt okoznak a hanyag szolgáltatásukkal! Az OTP egy ilyen műintézmény és ez vonatkozik ha meginkasszóznak, vagy külföldön debit kártyádat használod bér autóhoz és a karanténba helyezett összeget 2x emelik le és lesz 450ezer mínuszod a debit kártyádon.

Sajnos a megoldás adott: PSZÁF és PKKB.
Kevés közhelyesebb baleset van, mint a hűtőben penészedő lekvár, nem túl nehéz előállítani szinte bármilyen márkával. Parkernek azonban sikerült 35 üveg Univer-lekvárt bepenészesítenie, ami területi rekord, ráadásul mindet 3-4 nappal kinyitásuk után. Az Univer már…..
w Hörrtévé 2007.04.06 22:17:00
Helyes és dicséretes, ha a szcientológia elleni küzdelembe minél több médium kapcsolódik be. A harcot azonban hátráltatja, ha közben fölöslegesen hazudunk. A szcientológusok beépültek a politikába, mondja a Célpont riportere, miután kitértek arra, hogy ez a gyanús szekta még a…..