Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Admin222

13 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az sms web is nagyon elterjedt napjainkban. Itt a jog egyértelműen a szerver tulajdonosát súlytja.Az sms webes tartalomhoz egy emelt díjas sms küldése után lehet hozzáférni. Itt pénzszerzés céljából történik a megosztás, illetve a jogsértés, ezért ez súlyosabb kategória, mint…..
Tudom, hogy senkit sem érdekel a jog, hiszen a mai világban mindenki ott csal, ahol tud, de sajnos mindig csak a kicsiket kapják el, akik több milliárdot csalnak, azok szabadlábon maradnak. Nézzünk egy kicsit utánna annak, hogy a warez oldalak mennyiben szabály sértőek, illetve megéri-e…..
Az interneten mostanában "divattá" vállt , hogy a tárhelyszolgáltatók fizetnek a feltöltőknek a letöltésekért, ezzel is ösztönözve őket arra, hogy minél többet töltsenek fel.Ez nem csalás, tényleg fizetnek. Regisztrálni kell egy internetes számlát, és oda utalnak,…..
Ebben a cikkben a http://www.musicdjteam.us helyen meghírdetett remix versenyről, és újból Dj Dream (DJ???)-ról az oldal tulajdonosáról lesz szó.Ez a cikk is tükrözi annak a megállapításnak a hitelességét, hogy "az interneten bárki lehetsz, de a valóságban csak egy…..
Site kritikák Mi a baj Netmaffia? 2009.07.28 13:13:00
A bejegyzés témája továbbá is a netmaffia. Miután beszedte az smsekért járó jutalmat gondokkal küzködik. A gond: Néha nem tudnak a naiv felhasználói belépni az oldalra, holott küldtek SMS-st, amelyekért milliós nagyságrendű pénzt kapott. Kérdem én, jogtiszta ez a módszer?…..
Site kritikák Online mozi 2009.04.18 20:10:00
Egy újabb oldalt mutatok be nektek, mely a www.netmozi.com -on érhető el. A belépés eléggé rosszul van kivitelezve, hiszen ha a sok reklám között eljutunk a bejelentkezésik, utánna egyből visszadob minket a reklámok közé, majd mehet újra a procedúra. A privát levelező ablakja is…..
Site kritikák VIGYÁZAT Csaló!! 2009.07.18 13:19:00
A következő bejegyzésemben egy csaló oldalt szeretnék "leleplezni".Jómagam sosem voltam híve a fizetős sms warez oldalaknak, inkább a tárhelyről töltögetős, kivárós-okat részesítettem előnyben.A bejegyzés a http://pro.palatinumhosting.com/ címen található oldalról…..
Site kritikák Online Mozi II. 2009.07.18 13:00:00
Újra jelentkezem egy kis helyzetjelentéssel az online mozi portálról.A felhasználók számlálója még mindig nem a helyes eredményt mutatja, nem tudom miért jó az, ha saját magát is tévhitbe ringatja valaki...A másik dolog amire szeretném felhívni a figyelmet az az oldal stílusa. Az…..
A bejegyzés témája a http://hoze.blog.hu/ címen elérhető punk portál. Ezt a műfajt nem ismerem annyira, de az oldal kinézete, és a képei mindent elárul. Szép rúzsos pofi, kisminkelt arc, festett haj, lakkozott körmök. Minden (normális) ember azt gondolná, hogy lányról van szó.…..
Sziasztok! Ezt a kis blogot azért hoztam létre, hogy leleplezzem az interneten szereplő oldalak kisebb-nagyobb csalásait, és turpisságait, amivel próbálnak feljebb-és feljebb törni. Az állításaimat ezután majd bionyítékokkal is alátámasztom.   Netmaffia=csalások? Lássuk…..
Ezen bejegyzés témája a http://musicdjteam.us/ címen elérhető "Music DJ Team" oldal igénytelensége(?). Első reánézésre ez az oldal is jónak tűnik. Nézzük meg először a szabályzatát. Néhány "értelmes" mondatot megemlítek nektek:Szabályzat cím:…..
Site kritikák Netmaffia on youtube 2009.04.18 19:54:00
Egy kis keresés után rátaláltam a Netmaffia reklám videójára (?), legalábbis ők ezt írták róla, de hogy mi köze van hozzá azt nem tudom. Jó lenne, ha valaki megosztaná velem.   ..