Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wewende

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hú, mekkorát balhéztunk este. Szerintem vége van... ..
wewende 2009.12.22 00:24:17
Összefutottam a szomszéd csajjal. Mondta, hogy örül neki, hogy megmaradtam. Nem nagyon akartam érteni, hogy miről beszél, meg amúgy is lenulláztam előző nap az agyam. Aztán kérdezte, hogy nem emlékszem, még utánam is szólt, hogy az oldalamra feküdve próbáljak meg aludni, nehogy…..
wewende 2009.10.31 18:10:07
Pénteken otthon maradtunk, és mivel már jobban voltam, megengedtem a pultos csajnak, hogy szeressen a szájával. Aztán estefelé megint úgy éreztem, hogy ágyba kell vinnem. Ő kibontott egy pezsgőt, mert ki tudja bontani, én meg ittam még egy Coldrexet, csak úgy megszokásból. Szóval…..
wewende 2009.10.26 13:53:36
@szingliman: igen igen, műtét volt.
Reggel hívott a Pultos csaj, hogy szarul van, ha munka után ráérek, beugorhatnék hozzá, csak hogy lásson. Először nem tudtam mi a baja, azt hittem, valami lelki, de kiderült, hogy csak megfázott. Mondtam, hogy péntek van, ez amúgy is a lógós napom, elmegyek érte, és elviszem…..
Tegnap voltunk egy kicsit elhajlani, és találkoztunk megint pár fősulis csajjal. Az egyik valami művész liba volt, de olyan kibaszott jól nézett ki… Fekete cuccban volt, de nem olyan varjú-lányos kiadásban, hanem inkább szerintem dominának akart öltözni, szolid kivitelben. Volt…..
wewende 2009.09.29 15:03:58
Ebéd után tegnap már nem bírtam, ittam egy kávét, és lementem egy sörért. Az itteni pultos csaj eléggé rám volt indulva, de én örültem, hogy bent maradt egyáltalán a sör. Szar ötlet volt. Aztán visszafelé találkoztam Kis Édessel. Mondta, hogy nagyon tetszett neki a hétvégi…..
Tegnap hazajött a pultos csaj, és persze egyből hozzám jött. Furcsa volt, hogy előző este mást dugtam abban az ágyban, és még csak ki se mostam semmit. Korábban azért nem zavart az ilyesmi. Vacsora után ittunk egy pohár bort, és tényleg csak egy pohárral ittam én is. Aztán…..
  Ebéd után írtam a Kis Édesnek, hogy éppen sziesztázok, de most megbeszélhetjük, még úgy is stresszmentes napom volt. Hozott egy forró csokit, nagy vigyorral, és elkezdte. Szerintem az elejét már el is próbálhatta párszor. A lényeg az volt, hogy ő nem egy ilyen kis…..
Találkoztam az új csajjal a könyvelésen. Egyszer voltunk együtt egy házibuliban, és persze mondanom sem kell, hogy hazavittem, és megdugtam. Csak akkor még jobban nézett ki. Vagy legalább is részegebb voltam. Ez most viszont nagyon gáz volt. Egyrészt mert tiszta idióta, másrészt meg…..
Tegnap jó volt az este. Nem voltam csajjal, de egy bögyös kis liba be volt állva, és miközben dumált, állandóan böködött. A sokadiknál mondtam, hogy most már vissza fogom adni, de folytatta. Erre én is megböktem a mellét, amire alig reagált, pedig azt hittem leszedi majd érte a…..
Persze ma délelőtt is megvolt a söröm, még munka előtt, viszont már váltottam is pár szót a csapos csajjal. Mondta, hogy de jó dolgom van, hogy itt iszogathatok minden délelőtt. Mikor láttam, hogy mennyi esze van, elkezdtem hülyíteni, hogy szövegíró vagyok, és az utolsó számom…..