Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evilsoul

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Coldfusion Magyarország Kft. nem cáfolta értesülésünket, miszerint a cég egyik tulajdonosát keresi, de nem találja a rendőrség a keddi warezrazzia után. Ezt a vállalkozást már többször kapcsolatba hozták az emelt díjas sms-ekért jogvédett tartalmat kínáló warezoldalakkal,…..
Evilsoul 2009.04.18 19:19:39
@burnsie:

hat , ha mellete meg dolgoznak es csak minimalberre vannak bejelentve, szerintem akkor igen jo kereset.
van meg par ismert warez oldal, ott 190ft 3 napra es ha azt vesszuk akkorebbol kb 76Ft megy azoknak akik csinaljak. es 400kbs-900kbs -ig szedsz. ez egesz jo.olyan 4000 aktiv felhasznalojuk van. bar megjegyzem "zarojelben", van ra mod az ilyen warez oldalakhoz hogy feltorje az ember keygennel. mert van ra...

CConstantine: bocs, mar tudom mire gondolsz, a regi crackekre. jo leeset amit irtal is. az tenyleg mas volt, valoban. de mostansag egyszeru dolog, amiota nincs masolasvedelem. mert rajottek a cegek tokfelesleges ezzel veszodni mindig.
Evilsoul 2009.04.18 19:44:24
@Rwindx:
0-5000 ft azaz bemegyek es kerek toluk egyet:D jo. , fura. most csinaltattunk egy nem cegnek valot es (pannon) mondtak 68k/hó es 55% oket illeti es csak 20/as szamrol kapot smsekre vonatkozik. Vodafone nal is kertunk egy arat es ott 72k es 50% ot kertek el. Nos elobb nez utana.

a legjobb serverek es legjobb, legmegbizhatobb server hely nem 23k. berlek servert es ott 1gb os nettel 35k/ho es van benne 5tb (bar annyit veszek bele amennyi akarok). teljes egeszeben telerhelhetem a savszelesseget, nem problema (bar ez nem all fent, egy egyszeru fordito oldalnal). 200k bol meg itthoni gepet veszek nem servert. mert 10-30k usernel osszeszarna magat. bar itt 43 server volt.

Vilagra gondoltam nem Mo-ra. amugy meg akik vannak azok jok az mas kerdes miert zartak be a magyar cegeket (nem osszeset mielott felreerted).

te keygenre gondolsz.

van azert olyan ember aki tanul es olyan suliba jar ahol tanitanak jatekfejlesztest (1 kemeny hely van), valamint olyan szakteruleten helyezkedik el. legyen az gyogyszergyarto ceg vagy barmi mas.jo par embert ismerek aki azzal foglalkoznak hogy a mosoporos dobozokat keszitenek vagy gyogyszeres es havi 1,4-1,6 millat keresnek vele.de nem csak ez a hely van.