Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nzi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság mindenből divat toplistát gyártani, még abból is, amiből nem lehet, ez a hóbort pedig minket se került el, így természetesen az alább elterülő, kizárólag a Viagra szerkesztőinek meglátásait tükröző lista relevanciája is igencsak megkérdőjelezhető, akár a rajta…..
A 70-es 80-as évek szülöttei közül még mindig olyan sokan visszasírják a 90-es éveket: Use Your Illusion, Coco Jumbo, Torn, It's No Good, Raveland, Földtörténet, Üssük le a DJ-t, Weather with you, Protection - kinek éppen mi hiányzik, vagy mi rángat belőle felszínre valami távoli…..
Régimódi klip és koncertfelvétel rajongóként azokat a klipeket kedvelem, ahol láthatom a zenekart, amely tulajdonképpen előadja nekem a dalt, nézhetem a dobost, avagy az énekes frontemberkedését. Ugyanakkor egyre inkább teret hódítanak azok a klipek, melyek egy történetet mesélnek…..
nzi 2010.03.03 17:25:50
Egy részét nem értem mitől "történet". Ez viszont konkrét sztori:

www.youtube.com/watch?v=I-XuMvxi-vc

(Beck: Satan gave me a taco)

A Smack My Bitch Up meg tényleg nagy sztori.
A harci cselekmények egyik (emberjogi, humanitárius szempontból különösen neuralgikus) kérdése a hadifoglyoké, illetve a velük való bánásmódé. Grg olvasónk elmorfondírozott a dolgon és úgy döntött: megkérdezi a lemilesek örvendetes módon gyarapodó közösségének tagjait,…..
A Magyar Fiatalok Európáért szervezésében a tavaszi félév során egy szakpolitikai előadássorozat kerül megrendezésre, melynek első előadására ezennel tisztelettel meghívunk minden érdeklődőt.Az első meghívott előadó: Fodor István, a Bölcsek Tanácsának tagjaaz Ericsson…..
Az van Ólom léghajó 2010.01.29 18:17:00
Az jutott eszembe annak kapcsán, hogy a mai napon kiadták a Szárny és Teher dolgozatot, hogy a friss szárnnyal ellátott és az emelkedést gátló terhekektől megszabadított repülőgép irányításával a jelek szerint az a politikai párt fog nagy ívben foglalkozni, aki épp a napokban…..
A Szárny és Teher korrupcióval foglalkozó része a következő recept alapján született. Végezz el egy 5 perces google keresést és ezután látogasd meg a téma legbefolyásosabb - khm - ismerőjének, a Transparency International magyar szervezetének a weboldalát, valamint töltsd le a…..
nzi 2010.02.25 21:53:09
Nos, a Szobor az elmúlt 124 év alatt kétségkívül az amerikai identitás egyik fontos elemének szimbólumává vált. Az egyén szabadsága ma is rendkívül fontos - egyébként ez áll egyébként az egészségügyi reformról folyó viták hátterében is.Persze hogy arról, Amerika mindig…..
B-oldal Csernobil és a zene 2009.04.26 07:34:00
Ma 23 éve, hogy a csernobili atomerőműben katasztrófa történt. A B-oldal szerkesztősége inkább a vidámabb témákat szereti, de a modern kor egyik legnagyobb katasztrófáját, az arról való megemlékezést mi sem tudjuk kikerülni. Úgy gondolom, hogy a bővebb fizikai tanulmányokkal…..
B-oldal TOP500 album EVÖR 2009.04.18 07:35:00
Szerintetek melyik minden idők legjobb albuma? Van egyáltalán ilyen? Van értelme ilyenen gondolkodni? A Rolling Stone magazin megpróbálta. A Rolling Stone magazin szerkesztői történetesen 237 megkérdezett "illetékes" szavazatai alapján állították össze minden idők…..