Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zrarbanovich

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hatalmas cirkusz volt, amikor a McDonalds két évvel ezelőtt megnyitotta első kreuzbergi éttermét – a 150 ezer lakosú kerületben addig ugyanis egy gyorsétterem sem működött. Miközben az FDP aktivistái „Freie Burger für freie Bürger” jelszóval az épülő…..
Kis kerek dobozban tartja az alkoholos dohányterméket, a snüst, viszi ralizni és a Forma-1-es futamokra is.  Nyilvánosan csak a nyári Finn Ralin fényképezték le vele, de F1-es fotókon is jól kivehető a nadrágzsebében. Magyarországon a dohányzás – már ha lehet annak…..
Mindannyian hallottuk már, hogy a Google saját operációs rendszert készít Chrome OS néven, amit elsősorban netbookokba szánnak, legalábbis az első körben. Az ügynek azonban vannak olyan aspektusai, ami a Menlo Park-i cég és a cupertinóiak viszonyára is hatással lesz.Egyes elemzők…..
zrarbanovich 2009.07.10 10:03:04
@lolperec: nem birtam ki hogy ne valaszoljak erre:

1. amikor a Windowsban a mappakat majd abc-sorrendbe tudod rendezni akkor szoljal. amugy ha tudni szeretned a winfos az egyetlen oprendszer ahol a mappak külön allatfajtanak szamitanak. mivel az OSX alapvetöen egy unix, nyilvan sorbarakni a fajlokat is ugy lehet mint egy unixban.

2. cmd+backspace

3. mutass legyszi egy olyan programot amit mac-re irtak, nincs uninstallja es nem egy .app packageben van / vagy ugyan .app de mindent összeszemetel

4. most ez akkora faszsag hogy nem is tudok mit mondani... miert mit pontozzon ki? engem pl. pont a kiterjesztes erdekel. windowsban hol tudod allitani hogy mit pontozzon ki??

5. a finder fejlecre kell nyomni egy jobbklikket

6. erre nem tudok valaszolni mert laptopomvan es ott egyszerüen becsukom es kesz

7. itt ismet csak egy UI döntesröl van szo. A windowsban lehet allitani hogy amikor becsukom a notepad ablakat a notepad fusson tovabb a hatterben? amugy ha nem tetszik, cmd+q vagy bezarod az cmd+tabbol vagy a dockrol

8. ??? miert hogy szeretned? hogy minden szar feltelepithesse magat mindenhova? akkor kell admin jog ha vmi rendszerfolderbe akar irni vmit a telepitö, amit amugy csak microsoft termekek meg olyan programok hasznalnak amiknek muszaj szorosan integralniuk magukat a rendszerbe. bar a telepiteni kifejezes definicioja sem teljesen egyertelmu mert a legtobb program .app es nem is kell "telepiteni", mindenhonnan elindul.

az osx külsö feltörhetösege pedig kb olyan mint egy ugyanolyan felhasznalo altal futattot sima linux disztribe. ebböl a szempontbol egyebkent a windows is mar felzarkozott de hat azt többen hasznaljak tehat erdekesebb feltörni is. mondjuk a nagy "mac virus"okon mindig sokat röhögtem, eddig csak olyat sikerült összehozni ami elötte biztos ami biztos kert egy admin jelszot.
w Kim Dzsongil köszöntése 2009.04.18 15:00:00
Ügyes döntés volt a Crysis című játék alkotóitól, hogy a halomra mészárlandó ellenséget a Koreai Népi Felszabadító Hadsereg katonái játsszák, mivel az észak-koreaiakat gyakorlatilag a világon mindenki rühelli, ők maguk pedig szinte egyáltalán nem vásárolnak…..
TÜNDÉRGYÁR pirate bay 2009.04.17 22:34:00
Szevasztok!Elnézést, én most nem mennék bele a kommentháborúba, mert elmenne vele a fél napom, viszont holnap írok egy posztot, amiben igyekszem válaszolni mindenkinkek.Üdv:BoholyA Pirate Bay elvesztette az évtized perét, olvasom a zindexen. A svéd bíróság kimondta végre, hogy a…..