Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kölyökbéka

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Memoir Fájdalmas búcsú 2009.10.29 13:50:00
Kedves olvasóim (asszem most magamban beszélek)!Nehezebben boldogulok ezzel a blog.hu-val, mint gondoltam. Nem jövünk ki egymással, többet veszekszünk, mint kéne. Szóval azt hiszem, dobom, és átpakolok mindent a freeblog.hu-ra, ahol http://www.memoir.freeblog.hu címen szintén…..
Memoir Stephen King : Cujo 2009.03.11 22:53:00
Stephen King - Cujo   Végre eljött az az idő is, amikor Kingig is eljutottam. Végre kezd tágulni az a szűk látóköröm... Eddig szinte csak szépirodalmi könyveket olvastam, lenéztem a ponyvát. És még mindig így vagyok ezzel, másban tévedtem. A ponyva…..
Memoir Most ti ajánlotok könyvet! 2008.06.05 20:28:58
Sziasztok!Úgy döntöttem az egyik írásomhoz fűzött kommentek alapján, hogy nyitok egy topicot, ahol ti fogtok könyveket ajánlani, nekem, egymásnak, és az összes olvasónak, aki ide téved. Mivel topicot igazából itt nem tudok nyitni, ezért ehhez a cikkhez szólhattok hozzá, és ide…..
kölyökbéka 2009.09.17 21:06:49
@memoir:
Szép jó estét!
Nagyon szégyenlem magam, hogy nem volt időm azóta írni.Pedig tényleg imádom ezt a kis szösszenetet mert sok jó információ származik innen.A mutáció csalódás volt számomra,nem tudtam végig olvasni,majd talán máskor,valami miatt nem fogott meg történtek is érdekes mozzanatok meg nem is.Így ráuntam: )Szerintem rossz könyvet ragadtam ki R.Cook-tól.Christine hallottam már sokaktól, hogy jó.Igaz neki King művei nagyon tetszettek,tehát nem tudom milyen lehet...én majd ha befejeztem amit most olvasok utána King : Holtsáv, Dolores -ét fogom olvasni,kíváncsian várom, hogy vajon milyen lesz?!Keyes na igen ő tud számomra "isteni": )
Megrendeltem az Ötödik Sally-t : ) már várom,hogy kezembe vehessem.De addig még befejezem a Billy történetet,na ott érdekes már csak 100 oldal és kiderül a vége: )Örülök,hogy ilyen könyveket olvasol: ) úgy érzem én is utána járok majd: )De várom az újabb ajánlásokat.Viszont ami egyenlőre tervbe van : az a Puszibolt : ))
bolondos napokat : )
Szobacirkáló Hasonmás kutyák 2009.07.21 20:26:00
A brit PDSA jótékonysági állategészségügyi szervezet fotópályázatot hirdetett híres emberekre hasonlító háziállatok részére, amelyre e hónap végéig lehet jelentkezni a PDSA honlapján. Ennek apropóján bemutatunk most pár híres színészt és rockzenészt illetve négylábú…..
kölyökbéka 2009.07.23 12:55:35
Memoir Franz Kafka : A per 2009.06.18 15:19:00
Franz Kafka: A per         Egy kicsit őrült, egy kicsit nevetséges, egy kicsit abszurd (vagy inkább nagyon), egy kicsit idegesítő és egy kicsit szórakoztató. Hogy miről van szó? Hát persze, hogy A perről. Szegény Kafka -bár megírta - nem akarta…..
Cserna-Szabó András : Puszibolt Nem bírom ki, hogy ne írjak róla. Nagyon tetszett. Vicces, meghökkentő és teljesen abszurd. A Puszibolt egy novelláskötet, vagyis inkább novellaciklus, mert - állandó szereplők vannak a novellákban, többször is feltűnik ugyanaz a személy -…..
Következő írásom egy nagyszerű regényről, a Virágot Algernonnak-ról szól, amit mindenkinek ajánlok. De ha valaki nem az a nagy olvasós, akkor legalább a filmet nézze, meg, mert az is készült belőle 1968-ban és 2000-ben.Ezt az írást inkább azok olvassák, akik a könyvet is…..