Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lab22Johnny

9 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict BMW vs. betonfal 2011.06.12 10:08:00
Egy szenzációs videó kering a neten, amely úgy terjed a Youtbue-on, mint óvodában a vírusos hasmenés. A BMW Canada filmje az M1-es Cupét népszerűsíti és pár nap alatt máris több százezres nézettséget ért el. A videóban tanúi lehetünk, amint egy BMW betonfalakon hajt át. Na…..
lab22Johnny 2011.06.12 14:03:28
@zeddez: Szerintem te az alattam kommentelőnek szántad amit írtál nem nekem;) szerintem pontosan tudom mi az. mivel ezzel foglalkozom.
lab22Johnny 2011.06.12 14:07:42
@joszip: nézd csak meg jobban,a legvégén ha behajtási irányból nézed az első fal bal oldali nem kivágott része alatt fut a sárga csík, nem a kivágott részen. Szerintem nem jól pozicionálták a végét ezért kissé elmozdultak van sok ilyen részlet. ergo cgi.
Én így látom.
De ettől még jó videó, moziba illő.
Ott tudom hogy nem valós amit látok, oda tökéletesen elmenne, ide nem. Itt mi mást hangsúlyoznának mint azt hogy félelmetes betonfal felé száguld sokkal és megússza, de ez nem film. :)
Egy kivételes alkalom, mert általában nem szeretek a szexturizmusról írni. Viszont sokszor említettem már, hogy ha a thai mosolynak vége szakad, akkor érdemes vigyázni, mert váratlan és szomorú következményei lehetnek. Az elmúlt években sikerült néhány utcai harcot…..
lab22Johnny 2010.09.01 20:11:21
Kedves látogató,Eszedbe jutottak már ilyen kérdések?:- Mi lehet ismert Világunk ismeretlen határa?- Igaz-e a Húr-elmélet, vagy a Membrán-elmélet?- Meddig juthat a Józan ész, Józan gondolkodás, és mik lehetnek a határai?- Világos vagy sötét van-e egy TükörGömb-ben belül ha…..
lab22Johnny 2009.08.26 21:53:38
@csimbe: Először is üdv itt, másodszorra: megnézted-e a többi bejegyzést vagy csak az elsőt? harmadszorra: Ezt jól megmondtad! : )) nem is tudok hozzászólni, párszor még átfutom és azt hiszem ennyit tudok vele tenni. Az első hozzászólásodban viszont volt ami nagyon tetszett, de mivel nem vagyok vallásos (illetve hiszem amit hiszek, részben ezek felszínre kerültek a bejegyzéseimben), most nem emelném itt ki. Írj ha van kedved a többi témára is de ha választ is szeretnél tőlem, akkor kicsit szűkítsd a kört! :) Üdv: Johnny
A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vizsgálja, valóban meghalt-e K. Balázs (alias Baja), a magyar warezkirály, aki az áprilisi újlipótvárosi warezrazzia idején külföldre menekült, míg hat társát előzetes letartóztatásba helyezték. K. Balázs júniusban skype-on interjút adott P.…..
lab22Johnny 2009.08.19 10:52:55
@darkmirjam: valóban a reklám. Bár 3 reklámcsík nem győzne meg arról hogy ingyenes torrent-siteot nyissak. Nem hiszem hogy havi minimum sokszázezres bevételt hoz. mennyit nyomhat a latba a létrehozó embereknél az a tudat mellyel a drága-vásárlásra kényszerített átlagembereket kívánja Szívből segíteni? szinte már-már önfeláldozóan? tényleg ilyen nemes szívű emberek ők? (félek mindenkit a pénz mozgat)
lab22Johnny 2009.08.19 11:03:22
@changebug: "Nem minden a haszon" - belegondolok és elhiszem. (Sokkal többre tartok egy ingyenes szolgáltatót annál, amelyik pénzt kér érte. Ez igazából összehasonlíthatatlan.) itt befejeztem, kösz a választ mindenkinek, aki megtisztelt vele. így már érthetőbb.
Eddigi témák, csemegézzetek:008 - Élet / Evolúció / Tervezés? 3. rész007 - Extra bejegyzés a 3. rész előtt (Miért csíkos a Zebra?)006 - Élet / Evolúció / Tervezés? 2. rész005 - Élet / Evolúció / Tervezés? 1. rész004 - What the Bleep (igaz vagy hülyeség?)003 - Kérdés egy…..
    Eljött az ideje hogy rátegyem a valóságalapra rövid science fiction befejezésemet az evolúcióval kapcsolatos témakörre, ime egy kis ismétlés hol is hagytuk abba:    'Ezen a ponton az életről alkotott elmélet-rengetegünk egyik szálának végére jutottunk. Itt…..
    Tudományosabb, sci-fi mentes Extra bejegyzés > Egy kedves ismerősöm, 3 részes eszmefuttatásom második részére reagálva, felhívta figyelmemet egy cikkre, mely a 'Miért fekete-fehér csíkos a zebra?' kérdésre adott részletes választ. (link) Az eredeti gondolatok…..
    /Az alább-, és a 3részes sorozat összességében leírtak, nem jelentenek állásfoglalást semmilyen elgondolás mellett, az egész csupán továbbszőtt szálak szubjektív összessége, mely mint önálló elmélet van itt levezetve. Természetesen jómagam a tudomány…..
    Kedves olvasók, kedves vendégeim!Múlt héten elmaradt az új cikk bejegyzése, ezt megpróbálom úgy pótolni, hogy ezen a héten 2 bejegyzést teszek közzé mégpedig nem másról mint az Evolúcióról, az Életről és a Bolygónkról elgondolkodva, remélem izgalmasnak…..
Kedves olvasók, egy viccesen érdekes kitérőt teszünk, a végén leírom eheti kérdésemet számotokra, amire választ várok, Humoros lesz! (a film megnézése nem feltétel a kérdés megválaszolásában)Következő eszmefuttatásom értelmezéséhez viszont szükséges a következő film…..
 ..kicsit várni kellett ugyan, de elértünk ide is. Hmm, kérdés egy magasabb rendű Intelligenciához. Nem tudom ki mit gondol erről a mondatról így első hallásra. Nem hiszem hogy közűletek lenne egyetlen olvasó is, aki ne gondolt volna arra, valyon hol van személyes helyünk a…..
lab22Johnny 2009.04.26 18:35:57
Ha az Univerzum tényleg folyamatosan elpusztul és "újrateremtődik", akkor Felteszem a konkrét kérdést:
Tényleg, mi értelme az életnek?

Persze szerintem ez a legrosszabb verzió.. De gy kicsit térjünk ki a játék-elméletre. Kicsit hasonlít ez élet stratégia-játékra, egy sci-fi novella jelleggel el tudnám képzelni egy pillanatra hogy a halál után felkelsz egy gép székéből és azt mondod: 'Hmm, ez nem volt rossz! Nekem tetszik, csak kicsit agresszív. (Vektor-Mátrix paródia:)'
Viszont ebben az esetben ha egy játék lenne, valószínűnek tartanám, hogy alkotói (akárcsak mi a számítógépes játékokban) saját képükre, illetve annak fontos elemeire támaszkodva alkottak. Tehát ebben az esetben értelmet nyerne az is, hogy 'saját képre lettünk teremtve'. persze ez nem valószínű, de mindenképpen érdekes. Mi mással lehetne magyarázni azt miért ilyen agresszív az élet? Valahogy, ha megnéztejk egy természetfilmet, Cápáról, bármiről, az nagy valószínűséggel igencsak agresszív jeleneteket fog tartalmazni. Miért?

Miért kell hogy az élőlények cafatokká szedjék egymást? Másképp nem lehetne?
Azért ettől az érdekes kitérőtől eltekintve, valóban azt hiszem hogy a Föld nem a béke szigete, az inkább egy Mars. Az béke. Ami a Földön van az örökös háború, ebben a megvilágításban a Föld inkább a Szadizmus bolygója lenne. Minden élőlény a legváltozatosabb módon képes más élőlényeket elpusztítani. Az lenne a szép, ha ezek az élőlények 'rendszer-fejlesztéssel' próbálnák kordában tartani a szaporodás-terjeszkedést, nem önzéssel. És magukra is kivetítenék ezt. Az intelligens lenne és hasznos is. Így meg megy a harc.

Az örök életet Magunknak és nem magamnak kérném : ) Magunknak embereknek, de lehet hogy szűrnék. Azért az életfogytigosok, gyilkosok nem biztos hogy jó ha örökké élnek. Nem tudom..
A bevezető után lássuk a Blog-nyitó első kérdést..Háttértörténet:Jópár évvel ezelőtt olvastam általam azóta nagyra becsült Michael Chricton író/próducer regényét, a Gömb-öt. Nem tudom látta-e valaki a filmet, az elég suta, gyakorlatilag a könyvhöz képest élvezhetetlen,…..
lab22Johnny 2009.04.20 08:39:30
@Jannus: Egyébként Norman tényleg be lehetett szarva és valami gond is lehetett a fejével, mert magában beszélgetett magával, valóban! : ) Érdemes elolvasni a könyvet is mert a második legjobb Sci-fi regényként van személyes listámon tartva.
lab22Johnny 2009.04.20 15:34:14
lab22Johnny 2009.04.23 01:50:51