Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Satan18

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Publi ciszta 2010.09.01 01:42:00
A tehetségrőlA tehetség isteni kincs. Ajándék, melyet a sors vagy a genetika is adhat, egyik sem bizonyított. Bár valóban akadnak tradicionális zenész családok, ahol több generáción át 'öröklődik' a hajlam a zene iránt (pl Mozarték) - de számos ellenpélda is létezik, mikor…..
Hoze Blog és Filmblog 2010.02.28 11:35:00
2012 - Világvége velősen  Azt mondják, a 2012-es év nagy változást hoz az egész emberiség életében. Nostradamus ekkorra jósolta meg az emberiség végét, valamint a maja naptár innentől kezdve nem számolja az időt.Rengeteg következtetés létezik arról, hogy mi is fog…..
Hoze Utolsó utáni post 2010.02.21 18:03:00
Fórumra FEL!Mint azt tudjátok, hivatalosan befejeztem a blogolást immár. Ez viszont nem azt jelenti, hogy net-távol lévő remete leszek zúgbarlangokban. Ez a post önmagában tulajdonképp jelentéktelen post: célja, hogy a "szólj hozzá" részen egy fentmaradó fórumot…..
Satan18 2010.02.22 12:23:01
"Nem nagyon értem, mi köze a társadalomnak hozzá. Vagy 20-szor szarabb ország ez mint USA, mégis kevesebbek ezek a csindadratta lövöldözések. "

Azért Hoze nem elhanyagolható a népesség különbség sem.
Amerikában picit többen élnek, így az esélye is nagyobb, hogy megtörténik.Plusz Amerikában rengetegen antidepresszánsokat szednek, és hát nem mindenkire ugyanúgy hat...
A társadalomnak meg csak annyi köze van hozzá, hogy esetleg az emberek már alapjáraton stresszesek, idegesek, feszültek, aztán történik valami az illető életében, amitől végképp bekattan. Sokan akik így lövöldöznek a végén magukkal is végeznek. Indulatból cselekednek, és nem is akarnak már élni.
De ezek mind egyénfüggőek, valaki rengeteg mindent átvészel és átküzdi magát valaki pedig bekattan.
És ezért fontos a népesség száma, több ember nagyobb esélyt jelent arra h találsz olyat aki bedilizik.
Plusz nem elhanyagolható, az sem hogy akármit is mondasz azért nem minden egyetem piskóta, elég nagy lelki teher és stressz van az embereken ott. Az egyetem sokszor majdnem olyan igazságtalan és szemét mint a katonaság. persze ez nem elegendő, ahhoz h bekattanj de ha már van valami előzménye és ez még tetézi akkor egy gyengébb ember.....
(és most mondhatod, h te megmondtad, és nem kell diploma, de a diploma olyan mint egy jogsi annak jó aki tudja mit akar csinálni és ehhez a munkához a diploma az engedély, az h megvan még nem jelenti h élhetsz mint marci hevesen...)
Szerintem se fog nálunk ez a lövöldözős dolog nagyon elterjedni, vagy jobban mint eddig, csak most jobban felfújják. Plusz ugye a mindennapi stressz mert lássuk be elég szarul áll az ország, és egyes családok valakit ez nagyon megvisel...
Ez az én véleményem. Bocsi ha hosszú lett.
Satan18 2010.02.23 11:45:27
@-Hoze-: Semmi gond, de kicsit félreértetted. A népesség azért nem mind 1 mert a hírekben legtöbbször az tűnik fel csak h amerikai egyetemen lövöldözés volt... Viszont ha leszűkítjük a területet mondjuk csak New York-ra akkor már náluk sincs több lövöldözés mint itthon. (mármint most csak a sulis esetekre gondolok)
Nem az embertömeg okozza a stresszt. Az csak azért lényeges mert, ha Amerikát teljes egészében vesszük alapul, akkor valószínűsége nagyobb lesz, hogy hallasz egy ilyen hírt.
Hát lehet, hogy a gyógyszerezés itt is megy, de szerintem kevés általános iskolás szed itthon nyugtatókat, ellentétben Amerika, ahol már szinte mindenkinek felírják...
Az egyetemi stressz nem lehet kiváltó ok, de azt hiszem ezt mondtam is, maximum egy utolsó csepp, amikor végleg bakatan az illető. De ehhez az sem kell lehet más oka is, csak azért hoztam ezt fel mert ugye a sulis lövöldözésekről volt szó. De rengeteg hír van mikor forma a munkahelyére megy be lövöldözni.
És ez ember kérdése is, valaki mindent átvészel valaki meg bekattan plusz vannak emberek akiknél a tudathasadást is későn diagnosztizálják...
Az a baj, h az ilyen lövöldözéseknél általában az illető már régebben elszenvedett egy vagy több lelki traumát.. aztán van egy kiváltó ok ami pontot tesz ez íre de ez igazából szinte bármi lehet.
Amúgy ha az egyetemi stressz lenne a kiváltó ok, akkor nem találomra lövöldözne, hanem konkrét célpontjai lennének, akik esetleg igazságtalanok vagy gonoszak voltak vele. De az ilyen esetek többségében, ugye valószínűleg már az őrület határán volt az illető, egyszer csak éri valami negatív dolog esetleg igazságtalanság, és az illető feltehetőleg úgy érzi, hogy őt mindenki az egész világ utálja vagy leszaja és nem akar élni, ezért számára már oly mind 1 h kit lő le, ő elborult aggyal a világon akar bosszút állni, elégtétel számára, hogy megöl 10 embert és a végén végez magával is...
Na jó nem húzom tovább...Remélem érthető, de ha tökéletesen kiakarnám fejteni az már nagyon hosszú lenne. Mindenesetre én így gondolom, aztán lehet tévedek de ez a véleményem.
Hoze Búcsú 2010.02.11 16:59:00
Púztam egyet!Nagyon hangos volt. Többet igérem nem fingok! Nem az én világom volt a szellentősdi, rájöttem. Állandóan ugyanaz a séma: babkonzervet enni minden reggel, minek után nadrágot letolva rottyantani sokat módszeresen. Ezennel visszavonulok. A sebészem már wolfram…..
Satan18 2010.02.15 20:26:52
Azért ez már tényleg gáz.
Abban egyetértek, hogy Zoénak több tisztelet járna.
Lehet én vagyok túl maradi, de engem úgy neveltek, hogy az idősnek kijár a tisztelet, még ha nem is értünk vele egyet, vagy épp teljesen máshogy gondolkodunk mint ő.
Ez csak alap erkölcsi norma.
Mindenki lázad a világ ellen, mert hogy milyen szar, de pl. tiszteletet megadni a másiknak ohh ugyan azt már nem......
Pont ezért szar a világunk mert egy ilyen egyszerű dolgot se tudnak megtenni az emberek. Lehet utálni nekem ez a véleményem, kiállok mellette, akinek nem tetszik így járt.

Hozét nem utáltam nem is szerettem, Itt a blogján volt pár értelmes megnyilvánulása, és jó pár szánalomra méltó. Néha tényleg elszaladt vele a ló, de hát senki nem kért rá senkit, hogy vele barátkozzon el lehetett őt kerülni. Sőt még csak azt se mondta senki, hogy Hozé és baráti köre dönti el ki dark és ki nem, de egyeseknek ez mégis olyan fontos volt h ez a csapat mit gondol, közben meg szidja őket.... Kapjatok már észhez itt valami nem stimmel...

Mért kell folyton egymást szidni, mindenki annyira bírja a kritikát, de nem bírja elfogadni ha a másik mást gondol.... Vannak emberek akiket úgy sem tudtok meggyőzni mert megmarad a saját véleménye mellett, még ha hibás is...De ezért nem kell veszekedni.

Szerintem Hozé soha nem volt és nem is lesz egy szubkultúra vezére sem, maximum egy baráti társaságé.....

Ő döntött, vagy visszatér vagy sem , de ez a túlzott temetői hangulat is, elég szánalmas.
Ti mennyire el vagytok keseredve, de ha van benne, emberségesség, akkor egyszer úgy is jelez, h arcok élek és virulok, ha meg ezt nem teszi, akkor ő viszont szarik rátok.... Ez van. Részemről ennyi
Hoze Blog 2010.02.08 16:04:00
Na ennyit az OKJ-k, meg diplomák jelentőségéről....Blogger létemre bevallom, a napokban netcigánykodtam én is kicsit. Na nem zaklattam senkit sem, csak a legjobb tudásomat bevetve próbáltam utána járni, vajon tényleg igaz az a beépített mechanikus gondolkozás, hogy…..
Satan18 2010.02.08 19:07:14
@funereal doll face: De nem mind 1 milyen suliról beszélsz pl a bölcsészek még jó h mindig isznak meg szarnak mindenbe de pl egy orvosin azért megnézném hány ilyenből hánynak sikerül... Szal azért nem mind 1 miről beszélünk. Plusz én is felsőoktatásban tanulok és igen is dolgoztam és nélkülöztem, és tisztában vagyok a pénz értékével, mikor meg kell gondolnod h 2 termék közül melyiket veszed meg mert az a 10-20 Ft is sokat számít. De nem tom lehet ezzel egyedül vagyok de nekem nagyon könnyű volt munkát találnom. És mindig vannak olyan szakmák amik nem felkapottak ahol kapnak a emberek után csak tudni kell ezt megtalálni...
Hoze Média 2010.01.18 22:45:00
Ki leszünk vágva a mai XXI.század adásból...Hivatalos indoklás: "Mivel nem szerettétek volna a vámpírokkal összemosni magatok, nem jöttetek ki volna jól belőle szóval ez most nektek lesz jó. + 15 percbe nem fértetek volna bele, blabla. De majd felhasználjuk az…..
Satan18 2010.01.19 13:27:37
@FiktívFehérRosa: Jaj ne már ......
Előre leszögezem, h egyik oldalon se állok. De ha annyira fütyülsz az egészre, nem lenne egyszerűbb ha nem írnál, és letojnád az itteniek véleményét? Ráadásul próbáljátok mindketten megmutatni, hogy a másik a hibás......
Én véleményem (és ezért meg lehet kövezni) de szerintem mindketten hibáztatok valahol. Lesznek akik téged vádolnak ezen már úgy sem változtathatsz, hiába írogatsz, ezt el kell fogadnod.

funereal doll face-t meg ne bántsd mert igen is egy értelmes ember.

Szóval a lényeg, HAGYJÁTOK ABBA!!!! Hozé foglalkozik a saját baráti körével, meglesz a véleményük, te foglalkozol a családoddal és a saját baráti köröddel, nektek is meglesz a véleményetek. ÉS PONT!
Mert ennek az egésznek így SEMMI ÉRTELME!
Satan18 2010.01.19 13:48:18
@FiktívFehérRosa: Én nem látom át teljesen ezt a vitát, ott se voltam, az egész dologból csak információ morzsákat kaptam, ezért nem akarok egyik oldalra se állni. És mivel engem ez a forgatás nem érint, később se szeretnék állást foglalni ebben, elég ha azt az érintettek megteszik. Ezért ebbe nem mennék bele, hogy ki mért utál kit stbstb...
Részemről csak annyi, hogy a komment háború biztos, hogy nem old meg semmit.
Részemről ennyi, én csak megpróbáltam rávilágítani, hogy az egész, így nincs értelme, ha megfogadjátok akkor jó, ha nem, akkor nem. Viszont én lépek, van ennél fontosabb dolgom is ma.
Hoze Majdnem politika 2010.01.18 00:44:00
Nyakunkon a választásokBár megfogadtam, hogy nem politizálok itt többé, (pláne nem turbó-turul-tibor módra) most mégis szót ejtek a témában, bár inkább a közhangulatról, ami a közelgő 2010-es választásokat jellemzi.Nehéz neki kezdeni, révén szinte ilyen már nincs is.…..
Satan18 2010.01.18 14:12:04
@funereal doll face: Hát lehet ennél rosszabb de nem igazán hiszem, hogy sok minden változna... Én csak szeretnék egy kis változást. Mondjuk lehet rosszul tom, de a Fidesz (elvileg) a nagycsaládos fiatalokat támogatja, még ha nem is olyan sokban de nekem ez jó...
Satan18 2010.01.18 15:52:41
@funereal doll face: Elméletben rendbe lehetne, hozni de több generáció alatt. Gyakorlatban nem tudom, a politika belterjes és tudjuk , hogy milyenek. Eu-s pénzek egy része (sajnos nagy része) zsebbe megy.... De inkább nem ásom bele magam, a politika 90% ban csak vitát szül... sajna...
Két csodálatos film a náci zombikról!Biza! Elképesztő, hány bőrt tudnak még lehúzni a gonosz nácik témában. Már mindenféle fiktív baromságot láthattunk, legutóbb például Quentin Tarantino rendezett egy nagy náci-irtós filmet, olyan sztárokkal mint Brad Pitt, stb, ahol…..
Hoze Publicisztika 2009.11.10 01:25:00
Mikor már nincs hová menni hétvégénIgyekszem felkavarni az állóvizet, ami néha posványos hallgatag tóvá varázsolja az 'élményfürdő szavakban'-t a Hoze.Blogon. Most egy olyan cikk jön megint, aminek gondolati alapjait már régóta fogalmazom magamban, legyen most, hogy világ elé…..
Hoze Média 2009.11.04 01:57:00
- XXI. Század / RTL Klub -Szereplési lehetőség dark-gothoknakNo tessék, már megint média rovat, sokadik e héten. Úgytűnik az egész idei évnyi tv-s csend után most a végefelé ásnak elő engem ismét. Ismét elcsíptem egy nekem szóló levelet. A Hoze.blog pedig felszólítja ismét…..
Satan18 2009.11.05 00:32:58
Nem azt mondom, hogy nem állok ki a véleményem mellett, de feleslegesen a hülye vitákba se szeretek belemenni. Manapság mindig minden úgy van ahogy a többség mondja. Az a "normális" amire a többség azt mondja, hogy az. Szal feleslegesen már nem megyek bele hasonló vitákba. Szerintem ezt a szubkultúrát elég nehéz lenne megfogalmazni, hogy mi is ez igazán. Mert szerintem ez nem ruháról és nem zenéről szól. Persze mind kettő kötődik valamilyen szinten hozzá, de ez nagyrészt mellékes (kivéve persze a saját tervezésű és/vagy készítésű ruhákat vagy ha valaki zenél.) Az igazi lényege egyfajta világszemlélet amibe rengeteg minden beletartozik, például nem a hétköznapi ember szemével lát és nem úgy gondolkozik mint a többség, más szemszögből közelit meg dolgokat, számára más számít értéknek, máshogy viszonyul az emberekhez,(tudom ezek címszavak, de most nem kezdem el részletezni túl hosszú lenne) és még rengeteg minden ide tartozik.Sorolhatnám napestig. Szerintem ennek a szubkultúrának ez a lényege. Ezért nehéz definiálni, mivel ez úgymond belülről fakad, és mindenki számára kicsit másabb, és pont ennek kellene összetartania a hasonló embereket, akik nem olvadnak bele a nagy átlagba. A mai nagy lázadó tinik akik a "na tojok én mindenre" elvet követik azok is ugyanazt teszik mint mindenki más így a lázadásuk értelmetlen. Értem ez alatt pl.: ah én mindenkit utálok, az egész világot hozzám ne szóljanak. Ezt teszi minden ember tojik a másikra. A világunkból kihal a kedvesség, az egymásra való odafigyelés és így tovább. Lényeg, hogy szerintem ez belülről fakad, ami meglátszik esetlegesen a külsőn és az ember által hallgatott zenén. Van persze zenei irányzata is ami kapcsolódik ehhez, de az picit más szálon. Hisz itt nem attól lesz valaki a szubkultúra képviselője mert bizonyos zenéket hallgat. Tehát ez nagyon összetett ahhoz, hogy tömören körüllehessen írni, hisz emberenként változik kicsit. Szerintem ez nem lázadás egyfajta érzés és felfogás, ami belülről fakad, és mély gondolatokkal bír. Ezért nem kedvelem túlzottan a 13éves trúúkat mert a többség még nem érett meg bizonyos dolgok megértéséhez. Persze mindig akad kivétel. Sajnálom most tovább nem boncolgatnám mert sose dőlnék le aludni. Ha kicsit összefüggéstelen akkor bocsánat de ma már nem vagyok a toppon, túl fáradt vagyok. Majd akkor talán legközelebb.
Hoze Publicisztika / Kritika 2009.10.15 13:46:00
A TV2 szellemi mélyrepüléseKereskedelmi csatornák - gyatra műsorok. Régi csont már ez, lerágott már többszörösen is. Mégis mindig rendre olyasmikkel állnak elő ezek a csatornák, amik után jogosan tesszük fel a kérdést: Lehet még ennél lejjebbre is süllyedni...?A TV2-nél…..
Satan18 2009.10.17 12:10:15
Hát, érdekes amit leírtál. Bár én úgy vagyok vele, hogy tök mind 1 RTL vagy TV2, nem tudom egyedül vagyok-e a véleményemmel de engem az ilyesfajta "celeb" műsorok csak idegesítenek. Mit érdekel engem, hogy pár felkapott idióta mit bohóckodik a tv-ben amiért persze jó kis pénzt kap. Tegyük hozzá, hogy az úgynevezett celebek többsége vagy valami régebbi műsorból felkapott idióta vagy olyan emberek akik régebben sikeresek voltak, de már a kutya sem törődik velük. Bevállalnak pár ilyen hülye műsort aztán megint róluk beszél, az agyhalott népünk. Ezek a műsorok egyszerűen nézhetetlenek. Azt se felejtsük el, ha nagy ritkán egy jó filmet adnak le, akkor meg 15 percenként reklámokkal szakítják meg. Ami meg még idegesítőbb. Ja igen persze rendszerint a jobb filmeket késő este adják, amikor már sok ember olyan fáradt, hogy reklám közben elalszik. A TV-csatornák haldoklását, az idióta közönségnek szánt gyenge műsorok és a reklámok okozzák. Szerintem. Persze mindig akad olyan aki ezeket szívesen fogadja és jókat csámcsog ezeken a műsorokon. Pl.: Nem tudom ki emlékszik még arra a műsorra, hogy Játék Határok Nélkül. Szerintem egy remek műsor volt, nem is olyan rég halottam egy olyan kósza hírt, hogy újra megrendezték, 1-2 ország részvételében, persze minket nem is érdekelt a dolog mert hát túl drága és minek fizetnénk annyit ha ilyen olcsó műsorokkal is ki lehet szúrni az eberek szemét...
No mind 1, arra akartam kilyukadni, hogy sokat panaszkodnak a csatornák, hogy nem megy nekik. De csak azért mert, egyszerűen rossz célközönséget céloznak meg, és olcsó külföldi műsorok másolatával, fűszerezve a magyar "celebekkel". Sorolhatnám, de értelme nincs, szal én úgy döntöttem, hogy inkább találok más elfoglaltságot a tv helyett.Szerintem ezzel nagyon nem vagyok egyedül...
Hoze Blog 2009.08.10 14:10:00
Diszkós fickó nem szereti, ha lefingják a barátnőjétÉrdekes történet történt tegnap este a Mom parknál. Mialatt Kyarára vártam, és Csukás Tibor fotósunkra, és Vikire, a Mom park főbejárata előtt álltam. Köztudottan sznob negyed, dehát mit tesz isten, még mindig jobb ez, mint…..
Hoze Politika + Szavazás 2009.06.04 00:05:00
NépSavazásHancúr fika megintMegint közeleg egy népszavazás, enélkül már lassan meg sem tudunk lenni, hogy minden évben valamiről dönteni lehessen országosan, nagy dobokat verve, amit aztán minden párt megpróbál a maga érdeke szerint kihasználni, meg indulatokat szítani.…..
Hoze Publicisztika 2009.05.06 10:12:00
"Örülünk, Vincent?"Érettségi után"Ó jaj, az érettségi" - rikácsolt mindenki még pár napja, annak megszokott éves menetében ilyenkor. Jaj bizony. 3-4 napnyi írásbeli vizsga, mely 4 év anyagát hivatott összefoglalni. Ez persze durván hangzik, hogy mennyire az a…..