Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McFly13371337

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyelőre csak fogyatékosan működik a közszolgálati tévék szakrális átalakulása. Történt, hogy ma a Formula-1 közvetítés megkezdése után rájöttek, hogy baromira nem jó, ha a balra pozicionált új m1 logó belelóg az eredményekbe, ezért röpke 55 perc alatt sikerült átpakolniuk a jobb oldalra - tudósít…..
A Showtime kitolt egy bruttó 15 másodperc hosszú előzetest a Dexter hetedik évadához, amiből 3 mp a hasznos anyag, már ha az ember be tud fogadni ennyi idő alatt 47 képet, mert annyit pakoltak egymás utána vicces kedvű készítők. A YouTube persze segít, az egyik felhasználó nagyon…..
McFly13371337 2012.07.03 22:44:57
A zombis The Walking Dead második évadának záróepizódjában volt egy lenyűgöző jelenet: az egyik halálos veszélyben forgó főhőst (éppen zombik igyekeztek megzabálni) egy köpenyes nő menti meg, kezében szamurájkard, mögötte láncra verve két kar nélküli zombi. Állat,…..
A TNT tévécsatorna a Walking Dead-széria atyját, Frank Darabontot szerződtette le író-rendezőnek új gengsztersorozata, az L.A. Noir pilotjához, írja a Collider. Bár tervezett szériában a Los Angeles-i zsaruk és bűnözők merülnek nyakig a 40-es évek korrupciótól és…..
77 napos szünetet iktat be az AMC a The Walking Dead második évadába, jelentették az amerikai tévés blogok mi meg kármkodtunk hozzá lelkesen, míg el nem olvastuk a tvbythenumbers.com elemzését a döntés (lehetséges) hátteréről. A menetrend a következő: az évad október 16-án egy…..