Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drvg

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BRÉKING: A tegnapi nap hatására  az a döntés született, hogy a Marci feladja a terveit és ma haza jön. Kicsit pihen még Ágasváron, aztán keres egy települést ahonnan indul busz. Köszöni mindenkinek a bíztatást, este már ő ír a túráról!..
A mai nap még ugyan nem ért véget, mégis most írok, mert várhatóan éjfél előtt nem ér a Marci Ágasvárra, a mai napi célállomásra.Ma is reggel 6 előtt indult, viszont a Sirok-Kékes táv a vártnál sokkal tovább tartott és eléggé megviselte. Erre jött rá az egész napos…..
Történt a napokban, hogy Budapest belvárosában akadt dolgom. Általában nem használom a BKV-t elvi és költség takarékossági okokból, de most rákényszerültem. Hat szerdai napon kellett volna eljutnom a Nyugati pályaudvarról a Ferenciek terére, és vissza. Mivel ez három…..
Negyed tizenegykor hívott a Marci Szarvaskőről. Reggel 5:05-kor indult el, és nemsokkal telefonálás előtt ért be. Kb. 57 Km-t jelent ez távban, de ismét volt annyi kavargás benne, hogy a 60 egészen biztosan megvolt. Kb 4 óra alvás után vizes cipőben gyalogolt fél napig, nagy…..
Fél 7 körül sikerült beszélnem a Marcival, akkor épp egy buszmegállóban várta, hogy elvonuljon a vihar. Egyelőre nem túl jók a kilátások, a GPS az erdőben folyamatosan eldobja a jelet, így a megtett út mérésére sem alkalmas, csak a kéktúra útvonala alapján lehet ezt…..
Mióta Izlandon elkezdett töménytelen mennyiségű füstöt okádni az Eyjafjallajokull vulkán, és ezzel megbénította a légiközlekedést, azóta számos koncert maradt el világszerte. Van azonban pár zenekar/előadó, akiket ez nem állít meg. Elég csak Alan Wilderre gondolni, aki…..
drvg 2010.04.22 11:34:32
@vernarancs: esetleg élhetnének abból a pénzből, amit idáig megkerestek. nem nagyon tudom elhinni, hogy rászorulnának a koncertezésre vagy a lemezeladásra :)
Folytatván a tegnapi írásomat, tegyük fel, hogy a Facebook valóban lenyomja az iwiw-et. Lássuk be, erre minden lehetősége megvan. Az iwiw alig változik, egy olyan nagyvállalati csapdában vergődik, ahol a gyors reagálás hónapokig tart, és egy-egy komolyabb fejlesztés évekig. Egy…..
drvg 2009.09.24 22:43:40
@EasyFriend: ezzel nem értek egyet. Mo nagyon más piac, mint amihez a gigacégek hozzászoktak. az orkut pl úgy megbukott (ha úgy tetszik, az IWIW úgy lealázta), hogy alig hallott róla vki. pedig a gúgli áll mögötte. kicsit más piac ugyan, de az extreme digital, -ahogy én hallottam-, ténylegesen egy garázsból indult anno...