Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dopping

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdem unni, hogy mennyire hülyének nézik a Magyart a reklámozók...Legújabb Michelin gumireklám..Sokat eszik az autó? Használj xy gumit, kevesebb benzinnel tovább tart.. Há bakker, ha kevesebb benzint használok, kevesebb km-t megyek, kevésbé kopik a gumi... Ezt a hülye is tudja,…..
Nem messze tőlünk van egy parkoló, abban van egy mozgásérülteknek fenntartott hely. Nézegetem nap mint nap, hogy milyen autókkal állnak be a szerencsétlen mozgásérültek. Gondolkozom azon, hogy lehet annak kéne lennem? Pár fotó és lesz még...  …..
A Coldfusion Magyarország Kft. nem cáfolta értesülésünket, miszerint a cég egyik tulajdonosát keresi, de nem találja a rendőrség a keddi warezrazzia után. Ezt a vállalkozást már többször kapcsolatba hozták az emelt díjas sms-ekért jogvédett tartalmat kínáló warezoldalakkal,…..
Dopping 2009.04.18 11:40:21
@ggfarkas: Nem, dehogy, én elismerem, hogy nem jogszerűen használom, de nincs is lelkiismeret furdalásom emiatt, sorry.

Nem rossz példa, de, ha lenne 100 millió egyforma, tűzpiros Ferrári, aminek nincs rendszáma és benne van a kulcs (torrent, warez stb), a saját telkeden mész vele (saját pc), szerintem akkor neked is lenne egy ferrárid...
Dopping 2009.04.18 11:43:57
@MGS: Használj Linuxot :) Van is Ubuntum :)

@user2009: Nah igen, nekem van egy legális rádió adóm, ami miatt kemény jogdíjat fizetek, mégis újabb jogdíjakat kell fizetnem a cd, dvd-ért.. valamiből nekik is élni kell... :)
Dopping blogja Temetkezés a neten 2009.04.18 10:57:00
Érdekes oldalra bukkantam minap.http://virtualistemeto.ini.huAhogy nézegettem a a temetőt, megdöbbentő volt számora az a tény, hogy nagyon-nagyon sok valós, élt ember nyughelye van itt. Megdöbbentő a hozzátartozók hozzászólásai is. Megdöbbentő a kisgyerekek, megnemszületett…..
Spam?Marha egyszerűen megoldottam. Én is napi 50-200 spamet kaptam eddig, google jóbarátod, valóban az.Dupla gmailes cím... A fő emailem át van irányítva az egyesszamu@gmail.com-ra, az tovább van irányítva a kettesszamu@gmail.com-ra és a kettes számút hívom le a gépemre.…..