Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mmen

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
A harc valamelyest emlékeztet VIII. Henriknek a pápával folytatott házasság-legitimációs vitájára. Henrik azzal, hogy a feje tetejére állította a házasság akkor bevett intézményét, szakítva az Egyházzal, pontosan azt a legitimációt nem tudta soha kivívni Boleyn Annának, amit…..
mmen 2009.08.05 23:51:57
@pokesz70: Mivel az ember - az életmód magazinok PR faszságaival ellentétben - egyedül nem képes túlélni. Most ne beszéljünk az olyan szinglikről, akiket apu-anyu-tesók szerető család vesz körül - csak arról, aki tényleg mint az ujjam, olyan egyedül van. Gondolj bele, pucér seggel 18 évesen. Ha nem gengszter vagy kurva leszel, nulla esélyed van - egy egzisztenciát nem lehet egy emberélet alatt összegründolni! (Kiemelkedő esetek persze vannak, pl. popsztár, sportoló stb.) Tehát minden alapja a család - amibe csak beleszületni vagy beházasodni lehet. A házasság azt jelenti, hogy ő is a vérem lesz, és mindent, amit elvégezek, a közös vérünknek adok. A családnak sok hibája van, ahogyan pl. az egyháznak is, de egy rossz anya is jobb, mint az árvaház - egy néha szarul működő család is jobb, mint a semmi. Aki az ellenkezőjét állítja, az még soha nem töltött el anyuci szoknyájától távol 5 percnél többet!
Azt már a Képviselő Funky is leszögezte, hogy Meggyes Tamás esztergomi polgármester a magyar politika szórakoztatóbb szereplői közé tartozik. A világ egyetlen embere, aki Deutsch Tamás stílusát véli követendő példának most viszont egy kicsit talán tágan értelmezte a…..
Modorosblog A budai Hegylakó 2009.05.20 12:45:00
Már több posztban előjött az a számunkra alapvető nyelvhasználati probléma, miszerint a "pesti" nem egyenlő a "budapesti"-vel. Most anélkül, hogy ismét állást foglalnék (megtettem már elégszer), inkább ismerkedjünk meg a budaiak klasszikus, de kevésbé ismert…..
mmen 2009.05.20 17:14:07
Hol él a kedves cikk-író, a mesében? Az említett kerületekben, ahol az egész életemet töltöttem, mivel egy kis szemétdomb minden kb. ugyanolyan, mint másutt. Milliárdos csemeték Ralph L. pólóban? Mi van? Na jó talán nagyon kevesen, de ők is outletben vették az RL pólót és csak azért, mert látták az amerikai sorozatokban, hogy az úri gyerekek így néznek ki. A Rózsadomb=luxus ideológiát a kertévék találták ki. A kasztok inkább a valóságban:

1. Kommerek unokái: Különböző pártfunkcik gyerekeinek gyerekei - kevés kivételtől eltekintve eladják az örökséget és elköltöznek máshová
2. Rendszerváltás alatt meggazdagodott "olajszőkítők" gyerekei: ált. nagyon alacsony származású, nyers modorú vállalkozó papa, lotyó mama (őt 35 évesen lecserélték egy fiatalabb lotyóra) utóda. Ha nem lesz jogász, közgazdász, vagy ha csaj, marketinges, akkor ingyenélő koxos lesz, de ez egyáltalán nem para, mert amennyit az ő papája össze-ügyeskedett (rosszabb esetben lopott), annyit egy élet alatt se lehet elverni
3. Hegyi értelmiségiek - vagy nagyon-nagyon befutott humán, de főleg reál tudományokban utazó entellektüellek. Ők laknak a 60-as években épült "kockaházakban", rengeteget dolgoznak, általában teljesítménykényszerben szenvednek. A gyerekeik azonban csak akkor maradnak a hegyen, ha sok tanulás mellett sikerül felvenniük a hiperszuperkúl hegyi stílust és beszocializálódni a jó társaságba.
4. Beköltöztetett proli - lazán putriznak a Rózsadombon. Nekik köszönhetjük, hogy a hegy nem vm elegáns hely. Ez komoly srácok, olllyan putrik vannak a hegyen, hogy baz megye elbújhatna. Otthonkás, hájas proli nyanyák putriznak - mármint addig, amíg meg nem halnak - a főleg dílerkedésben vagy munkanélkülisegélyen-élésben utazók unokáik ált. a kommerek gyerekeihez hasonlóan secpec a seggére vernek az örökségnek és eltapsolják a könnyen jött lóvét
5. Régi polgári családok: azon a kevesek, akik túlélték a háborút, kommunizmust, kis enklávéikban kibekkeltek mindent. Általában a régi, vallásos polgári családok gyerekei a társadalom többi kasztjától külön léteznek a hegyen. 200 év múlva is itt lesznek!