Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabo09

14 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Fogalmam sincs miért ,de múlt héten valahogy végignéztem a Dexter 1.évadját. Sokan ajánlották meg minden ,de idáig valahogy nem mozgatott meg. Az első rész nem fogott meg, de egy sorozatot soha ne az első rész alapján ítéljünk meg ugyebár, szóval megnéztem a második,…..
Komolyan fontolóra vettem, hogy az Assassin's Creed: Brotherhoodot előrendelem már most ,tesztek meg mi egymás ismerete nélkül. A Platinumshopnál (számomra a legjobb/legmegbízhatóbb webshop amivel eddig "üzleteltem") 11.990 FT és ugye nincs kiszállítási díj ami nekem…..
Sék it Pisti! Napi FAIL 2010.09.03 18:44:16
Sék it Pisti! Narkós narancs... 2010.08.29 11:31:00
...avagy mi minden kapható egy zöldségesnél...
Sék it Pisti! Jézus és a haverok 2010.08.29 06:24:00
Sék it Pisti! Schwarzi 2010.08.28 19:13:48
No komment.....
Sék it Pisti! Xzibit és Obama 2010.08.28 18:53:07
Egy újabb remekmű a comixed.com-ról!..
A zseniális comixed.comról leszedett képeket szeretném lefordítva, magyarul publikálni.Itt is az első és egyben az egyik kedvencem: ..
Gyerekkorom óta az a vágyam hogy készítsek egy saját videójátékot, megosztom veletek eddigi ötleteimet.God of WhoreA zseniális God of War után szabadon...a játék főhőse Krétoszka aki egy kezdő stirci. A cucc egy olyan időben játszódik amikor még a Földet 12 nagy régióra…..
Ezentúl itt fogjuk folytatni hatalmas blogírói karrierünket mivel a blogspot egy ronda, régi szar ez meg egy zsírújkaraj blog rendszer. Jó szórakozást!..
3. és egyben utolsó részéhez értem az osztálykirándulásnak szóval így már több mint egy hét távlatából ideje lenne lezárni végre ezt a zsánert. Szóval nem is rabolom tovább a drága időtöket.Reggel mindenki hulla fáradt volt a 2 órányi "alvás" miatt. Így…..
Be kell hogy valljam, elvárásokkal vártam a Sony konferenciáját. Előző nap túlvoltunk már egy átlag alatti Microsoft konferencián és egy viszonylag normális / jó kategóriába tartozó EA produkción, illetve a mai nap egy rettenetesen szar Nintendo előadáson, amin majdnem…..
Ilyen is rég volt, hogy 2 napon belül két videó jelenjen meg ;) Még több Shift gomb, még több hörgés és a legjobb zene, amit valaha hallottatok Indavideó megint alkotott. Mikor a borító képkockáiról beszélek, ott elvileg a kép kellene hogy legyen, erre valamiért megint a…..
gabo09 2010.06.13 22:24:33
  Kicsit megkésve de végre folytatom kis regényemet az e heti osztálykirándulásról. Talán a számomra legemlékezetesebb részről fogok beszámolni az este/éjszakáról. Na akkor ott tartottam hogy megérkeztünk a szállásra és elfoglaltuk a házakat. Összesen 3 házat kaptunk,…..
2010.június 8. 6:00 - Iskola parkoló  Innen indult kis kalandunk át a fél (inkább 3/4 csak az hülyén hangzik) országon egészen Egerig. Buszunk a szabvány méretnél kicsit kisebb 24 személyes volt elég kicsi belső térrel, de mégis kényelmesen elfértünk. A buszsofőr…..
Visor és Othala példáját követve én is készítettem egy ilyen videót!A kérdéseket Október 9-ig küldhetitek el!!!! FiGYELEM !!!Egy kis változás lesz a videóval kapcsolatban:Október 9-11-ig nem leszek itthon, úgyhogy azon a hétvégén nem esélyes az első videó. Attól függ…..
  A Dave Mirra's Freestyle BMX nevű borzalom után nem sokkal jelent meg ez a remek játék, amihez hasonló tudomásom szerint nem jelent meg azóta, ez az egyetlen profin kivitelezett BMX-es játék. A játékban általam eddig felfedezett trükkök és speciális trükkök listáját INNEN letölthetitek. Ha nem…..
Mostmár, hogy sikerült elhitetni mindenkivel, hogy csak rosszabb játékokat veszek / játszok, itt az ellenpélda:Imádom a Tony Hawk játékokat. Legelső ilyen játékom a Tony Hawk's Pro Skater 2 volt, ezek után a Pro Skater 3-4-et, illetve Underground 2-t játszottam végig, sőt! 2003-ban…..
  Egy hirtelen felindulásból készített videó. Eredtileg a Rossz PC Játékok 2. születésnapjára készült volna egy hasonló videó, de technikai okok miatt csak mostanra lett belőle valami.A videó célja, hogy tisztázzon pár dolgot a City Interactive-val kapcsolatban.Csak a…..