Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamsski

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban elgondolkodtam az elmúlt évek történésein, megmagyarázhatatlan eseményein. Feltettem magamban a kérdést, hogy Orbán Viktor miért ad milliárdokat a magyar focinak, mit keres Csányi az MLSZ élén, miért ennyire magasak az adók Magyarországon. Mi lehet a…..
adamsski 2013.08.04 20:20:46
NapiApp Trafikradar 2013.07.23 14:00:00
Mostanra megszűntek a dohánytermék árusító helyek, amik nem Nemzeti Dohányboltok, viszont ezek a boltok nem biztos, hogy a megszokott helyen vannak. Én ugyan nem dohányzom, de a barátaim között van olyan aki igen, és mikor itt voltak problémát jelentett megtalálni, hol is juthatnak…..
Nem szeretem az ilyen címeket, csak azért engedtem meg magamnak, mert tényleg ledermedtem, amikor egy Steve Jobs-bábuval táncra perdült a youtube-os hírnévre törő szőkeség az egyik Apple Store-ban. Még sokkolóbb az eladó és az egyik vevő reakciója, tényleg úgy éreztem magam,…..
Áll egy ember a Határ út elején egy kisteherautó mellett, kezében táblával, illetve nem is áll, hanem ugrál, pörgeti a táblát, amin az olvasható: „Üdvözlöm – www.Mini-Trans.hu – Segíthetek?”, illetve hogy „Ez is magyar”, vagy…..
Most éppen Dr Tisza Tímeát hallgatom a herpeszről, csorog a nyálam, és nagyon hálás vagyok Valuska Lászlónak a linkért. A Homár kedvenc műsorvezetője strikes back! Sváby András váratlan visszavonulása után belevetette magát a likvid tőkével rendelkező vállalkozók pezsgő…..