Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kodiakna

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Júniusban, júliusban és augusztusban sok magyar hokis részt vesz edzőtáborokban. Szomszédainknál rengeteg ilyen lehetőség kínálkozik, de idehaza is egyre többen szerveznek. Egyelőre három budapesti lehetőségről tudunk hírt adni. Ha valaki bővíteni tudja ezt a sort, kérjük, a…..
Tíz év kemény munkájával eljutottunk oda, hogy komoly csapatokkal is fel tudjuk venni a versenyt, képesek vagyunk szoros eredményre. De amikor a szlovák meccsen 13 másodperc hiányzott a pontszerzéshez, akkor sem mondhattuk, hogy nem jogos a győzelmük. Egyetlen dologban voltunk…..
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
kodiakna 2009.04.27 16:07:49
@KCs: A ticketcornerben van lehetöség a jegy általad történö kinyomtatására. Most néztem meg. Hitelkártyával fizetsz és utána kinyomtatod a jegyedet és kész. Én is ezt teszem majd a fehérorosz meccs után. Ria, ria...
Az Exit Tours jó sok magyar szurkolót visz ki a svájci világbajnokságra. Hírértékű bónusz: az iroda egyhetes magyar bulit szervezett a Zürich Hostelbe. A rendezvénysorozat címe: Hungary welcomes the world, the World welcomes Hungary! Ebbe az ifúsági szállodába közel 150 magyar…..
kodiakna 2009.04.17 19:21:55
@facsipesz: Mi is az utolsó 3 meccsre megyünk. Hova vegyünk jegyet? Mítin pojnt?
kodiakna 2009.04.17 19:43:29
@Pipin bácsi: Lenne egy érdeklödö erre, hogy áll a dolog? A második 3 meccsre menne.