Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pünkösdirozs

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, hogy a TV2 műsorának kreatív producerei előzetesen tisztában voltak-e azzal, mekkorát szakítanak a nagyközönség (még mielőtt: az átlagos tévénéző) előtt tökismeretlen Veréb Tamással, de azt igen, hogy a harmadik adásra már pontosan tudják, mi van a kezükben. Veréb az az idei műsornak, ami…..
pünkösdirozs 2016.09.26 14:28:35
@Terézágyú: nem is vetélkedő, csak egy szimpla szórakoztató műsor, amin időnként röhögni lehet. Nem hinném, hogy bármelyik szereplő túlságosan komolyan venné. Ezek csak fellépések hétről hétre, amikért megfizetik őket.
"Félkarú világbajnok? Gól Sztálingrádért? Meghalni egy öngól miatt? Mikor találták ki a sárga lapot? Melyik vébét nézték sokan lenémított készüléken? Ezekre az igencsak érdekes kérdésekre kaphatunk választ ma - az önmagát baranyai sport megszállottnak aposztrofáló - Falcao12 posztjából. Régóta…..
pünkösdirozs 2014.07.13 14:36:08
@ancsimancsi: szerintem jól látod. De végül is áttételesen igaz.:)
egyébként tényleg klassz kis írás
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
pünkösdirozs 2014.05.13 13:37:46
@Свобода: ennyi:)
Nem csak az árcédulától és a rendelkezésre álló pénztől függ, hogy mi mennyibe kerül és mit mennyire engedhetünk meg magunknak. Kevesebb rossz pénzügyi döntés lenne, ha az értékcsökkenés fogalma nem csak a főiskolai oktatás keretében bukkanna fel először, hanem már…..
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
pünkösdirozs 2012.11.11 10:27:05
pünkösdirozs 2012.11.11 11:28:01
@Mazyke: miért kínzod magad ily szép vasárnapon!?:))
pünkösdirozs 2012.11.11 15:04:16
@Peter_Cs: engem meg példuál egyáltalán nem fogott meg Timi egyetlen előadása sem. Nagyon jó a hangja, de semmi mást a világon nem látok benne.
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
A comment:com hitvallásának, ha úgy tetszik, küldetésének egyik markáns eleme, hogy saját szerény eszközeivel igyekszik segíteni a médiadzsungelben eltévelyedett szerencsétleneken. Jó, ez legyen mondjuk az új, emberközelibb, 2.0-s c:c hitvallása, de nehogy az legyen már, hogy mi…..
pünkösdirozs 2012.11.01 13:58:58
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
pünkösdirozs 2012.10.28 20:32:35
@ErlTamas: sejtettem:) Alapvetően ne keressünk már zenei élményt egy szombat esti kertévés műsorban, mert nem erről szól. Engem szórakoztat, ahogy a szerencsétlenek küszködnek a hangokkal, a színpaddal, a nézőkkel, a mindennel, de én nagyon nyitott vagyok az iróniára.:) Akinek füle van, az hallja, mi a bajunk, akinek nincs, annak meg úgyis mindegy.
pünkösdirozs 2012.10.28 20:44:26
@ErlTamas: 10 év zeneiskola elég?:) tudom, milyen leülni gyakorolni minden nap, és pont ezért tudom, azt is hogy a sok munkától nem jön meg a tehetség, maximum jó iparosmunka lesz. Ez a társulat 1-2 kivétellel maximum iparosmunkára jó, hiába is nyomja őket a retekklub az arcunkba ezerrel.
De ami a lényeget illeti, a közönséget a végeredmény érdekli, azért 'fizet'.
pünkösdirozs 2012.10.28 20:59:19
@ErlTamas: jobb a hallásom (sokkal), mint az empátiám. Ez van.
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
pünkösdirozs 2012.10.07 11:19:59
@ZÉ: Érzelmileg? ugyanmár, biznic, az biznic és kész. Ki tudja, mi van a mentorok szerződésében, gondolom, nem az, hogy legjobb szándékuknak megfelelően döntenek. Nem tudom ezért egyik mentort sem elitélni, maximum nem szimpatizálok velük.
pünkösdirozs 2012.10.07 11:30:57
@ZÉ: nehezen tudom elképzelni, hogy Malek önszántából választott így. Szerintem (remélem) kőkeményen megmondták neki, hogy kit kell továbbvinnie. Legalább is, mivel eddig tetszett a tevékenysége, és gondolom, nem vesztette el sem a hallását, sem a preferenciáit, maximum alárendelte a retek érdekeinek. Na ez utóbbiért nagy kár:(
pünkösdirozs 2012.10.07 11:47:27
@S.ági: Ennyi:)) Csak hát ésszel kell(ene) közelíteni a tévéműsorokhoz (is).:)
A tehetségkutatók mezőnyéről köztudomású, hogy csak részben áll össze az utcáról beszédelgő, jó hangú lakatosokból és műkörömépítőkből, a legtöbb igazán tehetséges induló direct casting, azaz közvetlen szereplőválogatás útján kerül be a tévébe. Ezt a tévék…..
Az MTVA már az Olimpia első napján kitett magáért, minden kétkedőnek bebizonyította, hogy az emberkínzó ex-ügynökök, zenetévés műsorvezetők és a feleségverésért jogerősen elítélt Knézy Jenő képes a közmédia eddigi színvonalát is alulmúlóan, a magyar sportolókat és…..
Szerda este belebotlottam az MTV Híradójába. Először azt hittem, hogy még a TV-Maci műsorideje fut, de valahogy a képvilág nem stimmelt. A háttér: történt, hogy a görögök most sem hagyták unatkozni Európát és jól belengették a nemzetközi devizapiacokat, melynek…..
Poldi bácsi megmondója Himnusz 2012.03.25 15:02:00
Most vasárnap délután három óra van. Még majdnem három órát kell várni arra, hogy kiderüljön, el meri-e énekelni a veszprémi közönség a magyar himnuszt az MKB Veszprém-Ademar León EHF Bajnokok Ligája férfi kézilabda-mérkőzés előtt. Az esélyek jók, általában sem hagyjuk…..
Az előző számban fedeztük fel Pályi György művészetét, de éppen csak ízelítőt kaphattunk költeményeiből. Úgyhogy ismerjük meg újabb oldalairól is ezt az ezerarcú poétát! Pályi György: Feladatunk Megmaradnunk magyarnak Megmaradnunk embernek Ellenállni Júdás pénznek s a…..
pünkösdirozs 2011.11.13 10:37:47
@Almaleves: babérkoszorús:)))
Engedek az őrjöngő tömegek követelésének, erőt veszek kozmikus lustaságomon, újra átmegyek harkályba a laptop előtt és blogírást mímelek. Sok a tartozásom, ha minden igaz idén még egy sort se írtam, szóval kezdjük az elején.Dec 27-én nem túl nagy örömmel de azért…..
pünkösdirozs 2011.04.13 19:48:09
25 éves, főiskolát végzett lány vagyok, Bp-től 60 km-re lakom. Előző munkahelyem februárban veszítettem el, mert " nem tudtam beilleszkedni a munkaközösségbe " = nem lettem a válófélben lévő főnök új barátnője, nem kísérgettem a mondvacsinált tárgyalásaira,…..
pünkösdirozs 2010.09.23 13:10:37
@tizenot: én őszintén elhiszem, hogy Te vagy az élet császára odakint, nemtomhol, de a bicska a zsebemben kinyílik ettől a szövegtől!

Itthon is nagyon szépen el lehet boldogulni, csak éppen a pályakezdőnek el kellene fogadnia, hogy nem a főnöki székbe fog ülni egyből a büfé-ruhatár szakos diplomájával.
pünkösdirozs 2010.09.23 13:31:09
@intruderjani: nincs azzal semmi baj, ha kimegy, kipróbálja magát, aztán eldönti, hogy jó ez neki, vagy sem. De folyton azt mantrázni, hogy ez az ország szar hely, hát a francokat!!!
Olvasónk hiába próbál megegyezni hitelezőjével, a pénzintézmény lehetetlen feltételeket támaszt és perrel fenyegetőzik.Vásároltam egy Suzuki Ignis típusú autót, melynek finanszírozásához a CIB Credit Zrt. nyújtott hitelt.Az autót sajnos tavaly ellopták. A lopás tényét a…..