Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaba.l

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki kipróbálna valami újat és szívesen elrugaszkodik a megszokottól, no meg aki szereti a fokhagymát, annak sok szeretettel ajánlom legújabb kedvencemet: a Vajas Fokhagymás Zsemlét. Nem csak elképesztően finom, de valami hihetetlenül puha is. Ebben a fantasztikus zsemlében a fokhagyma duplán…..
Örömmel jelentem drága Feleim, hogy kormányunk szívós és kitartó munkával elérte a gödör alját. Innen már a bányászbéka segge alja is csak barnásan derengő apró csillag a sztatoszférában. De örvendjünk, mert tovább ásva is már fölfelé megyünk, legfeljebb kiássuk…..
  Ezernyi helyen elsütötték (a Hírszerző, a hvg.hu és a Vastagbőr jut így hirtelen az eszembe) Lázár János beszéde kapcsán a kocsmai politizálás talán legfőbb alapigazságát: a politikus nem dolgozik, politikusnak lenni nem munka. Ha a politikai…..
csaba.l 2011.04.11 13:54:26
@politicus: helyesen: egyszer egy
Újabb kérdések feszítenek, melyeket meg kell osztanom veletek. Válaszoljon, aki tud. 1. Ha van lakásbiztosításom, akkor nem ég/robban/ázik?Itt van rögtön az UNIQA Biztosító legújabb reklámja, kint van plakátokon is, csak még nem tudtam fotózni, de a lényeg a linkelt…..