Regisztráció Blogot indítok
Adatok
knght001

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy fura módon megjelentetett magyar játék, ahol Budapest utcáin kell száguldozni. Hogy mindez mennyire sikerült jól, a videóból kiderül   Aki szeretne több infót erről az érdekes körülmények között létrejött játékról, itt megteheti. Van demó is...
knght001 2009.08.15 09:06:52
@gpetersz: A te szókincsed "igénytelen" barátom, fosozásról szó sem volt amúgy, csak kifejtette ÉRVEKKEL!!! (ez az ami a te életedből ahogy látom hiányzik) miért rossz játék, nah mehetsz utadra és légy büszke a kioktató és ostoba modorodra.
Milyen finomságok vannak az Antikiller meglepetés cd-jén?  Aki szeretné kipróbálni a Pizza Commandert, itt letöltheti a demó verzióját. Garantálom, hogy a második pályát senki sem tudja elsőre megcsinálni ;) A teljes verziót ha akarnám sem tudnám letölteni, mert a…..
Ezt nevezem rejtett üzenetnek. A játékot készítő Digital Illusion elvileg svéd cég, de nyilván dolgozott ott egy vicces kedvű magyar is ;) Köszönöm a képet Attila. Kattinstatok a képra a legnagyobb méretért Küldök egy képet, amit szerintem nem mindennap látni a játékokban.…..
knght001 2009.07.21 10:13:44
@cryps: Mondjuk ha azonnal megnézed, ahelyett, hogy hazugsággal vádolod őket a legidiótább módokon, istenem... Ezt nem hiszed el, de olyan abszurd marhaságokra gondolsz, hogy már a monitornak fáj. XD
Kicsit kevesebbet kérnénk hülyeségből és "akkorisnekemvanigazam" nagyképűségekből, köszi.
knght001 2009.07.21 10:20:29
@cryps: Semmitmondó okoskodás újra, gratulálok, csak a saját szemednek hiszel képzeld lejött, de minden más amit írtál baromság, illetve ezeknek mért kellett elöbbit megelőzniük, istenem okosnak hiszed magad, de hihetetlen milyen ostobaságokat írsz...
De mindegy nekem úgyse fogod elhinni, hogy gyakorlatilag síkhülyén viselkedtél. XD
A halálosan kemény Simon beszól... nekem (!!!), Isys ki van kötve, HubbaBubba örül, aztán csalódik, aztán megint örül, aztán átmegy kotlósba. A többiek pedig... hát, nekik már annyi! A hatodik Versus videóhoz érkeztünk, ezúttal a történetre koncentrálva, de ne ijedjetek meg: ennek sincs semmi…..
knght001 2009.07.07 19:19:29
Half Pécs Squad Bolt - Volt (2008) 2009.05.13 05:30:00
Ha minőségi animációs film, akkor a legtöbb ember szeme elé egy képzeletbeli Pixar logó pattan és kétségtelen, hogy a srácok nagyon tudnak (persze nem ők jegyzik a legjobbat... Flushed Away). A tavalyi esztendő e kategórián belüli legjobbja is nevükhöz fűződik. A Disney…..
A RotatSpin tipikus képviselője az „annyira aljas, hogy most már csakazértis végigjátszom” típusú játékoknak. Roppant egyszerű a játékmenet, néhány pixelnyi hősünkkel gyorsíthatunk, lassíthatunk és ugorhatunk a kék-fehér pályákon, de dolgunkat persze egyre…..
knght001 2009.04.29 15:28:55