Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gajdipajti

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba H.P. Baxxter azt üzente 2014.03.19 15:59:17
na megint valami pénzmosó fesztivál  ..
Én hem pont így emlékeztem, de az ugye nem mérvadó: Itt meg az teljes mű, csekszi: http://ourrobocopremake.com/watch.html Irdatlan péniszírtás megy...
gajdipajti 2014.02.20 16:35:04
Innen indul az egész: www.youtube.com/watch?v=wy1153sBEfA
Tömören: jópár robotzsaru fanboy elégedetlen a mostani remake-el, mert az csak 13-as korhatárú. Elkészítették a saját remake üket a kedvenc jeleneteikből.
A youtube videón amúgy a péniszes részt is elemzik.
Nyuhahahahah nyomi Kanye fejbőrrel vette le a táblát: http://www.tmz.com/2013/05/10/kanye-west-walks-into-a-sign-video/ Majd utána tiszta morci lett: Majdnem a földhöz vágta magát hisztizni, soha ne hagyd abba Kanye!..
gajdipajti 2013.05.11 12:19:34
Ahhoz képest, hogy koffeinnel variál a fickó, eléggé be van sztondulva. Amúgy tényleg tökügyes, meg se innám a kávéját, inkább kérnék egy melanzsot mellé, és miközben azt iszom  nézegetném a latte portrét...
Subba Pofon like a boss! 2012.12.01 16:14:07
Az egyik cicafiúból előjön a férfi! ..
gajdipajti 2012.12.01 17:50:44
Tavaly kezdődött a demokrácia Magyarországon Orbán Viktor 2011 december 24..
Biztos belefutottunk már abba a problémába fizika vagy földrajz szakos tanárként , hogy osztálykiránduláson vagyunk, és a diákjaink egyszer csak feltekintenek az égre és elkezdenek kérdezni. Hogy ilyen esetekben ne szenvedjen csorbát szakmai tekintélyünk, kapjuk csak nyugodtan elő…..
Új bűnözési formát fedezett fel a kormány, még az is lehet, hogy valaki elkiáltotta, hogy "Heuréka!". Végre!  Az egyenruhás bűnözés tényleg megnyomorítja a vidéken élők életét. A büntető törvénykönyv (Btk.) szigorítását javasolja a kormány amiatt, hogy…..
Azt írja az Index, hogy "A magyar külügyminisztérium karácsony után megjelent, a külföldnek szóló angol nyelvű hírlevelében a médiatörvényt magyarázva még azt állítja, hogy a blogokat semmiképpen nem kell regisztrálni az NMHH-nál. A szöveg név szerint említi…..
Péntek este, a Kósa-Szíjjártó duó verbális ámokfutásáról írt posztban Pista bá' az egyik kommentben megírta nekünk a tutit. Pista bá' nagyon okos ember, vagy magas Surányi György személyesen:  Megmondom akkor a tutit. 1) Természetesen igaz az, hogy nem elszólásról…..