Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiccsibe

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
N. "A bunkóságtól két diploma sem ment meg" címet adta a posztjának, de egy kicsit segítsetek nekünk, mert mi nem találjuk a bunkóságot. A mi értelmezésünkben a fiú randizott egy lánnyal, ott kiderült mindkettőjük számára hogy nem passzolnak, ezért elkezdett nála egy…..
Van az a típusú férfi, aki saját jelenlétét Isten és a Nagy Bumm szerelemtáncából vezeti le, az ilyeneket rögtön mellőzzük. Sziasztok! Rendszeres olvasója vagyok a blognak, barátnői bíztatásra döntöttem el, hogy leírom kedves kis történetem, noha nem biztos, hogy…..
A csodálatos férfi: nem kívánt senkit megfarkalni a dance parkett közepén. Történetünk 2008-ban kezdődött az Óperenciás tenger túl, ahol jómagam, kit nevezzünk Nyugati boszorkánynak, meglátta Őt, akit nevezzünk Ördögnek. Tehát akkor megpillantottam a kis Ördögöt, jobb volt…..
A szakítósblog fénykorát idéző csodás történet!  A kép innen Hello minden Szakítós! Igazat megvallva, nem vagyok rendszeres olvasótok, de néha kifejezetten jó elmerülni a színes sztorik kavalkádjában.Sok történet van a hátam mögött, mégis úgy…..
kiccsibe 2009.07.21 10:01:15
@Drága gernika: nem tudom, segit-e:

books.google.com/books?id=A68CY2n0A3AC&dq=Jennifer+Quasha:+Sew+Dog:+Easy+Sew+Dogwear+And+Custom+Gear+For+Home+%26+Travel&printsec=frontcover&source=bl&ots=emgVsYoMpp&sig=wamr69QD76r2GgfAegZio7lInLA&hl=hu&ei=rHNlSvnJCNLI_gbsweRZ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1

google talata, letolteni nem latom, hogy lehetne, de jobb hijan akar print+screen es nagyitas.. :)
sajna nem erek ra tobbet bogaraszni.

kellemes napot mindenkinek! :)
kiccsibe 2009.07.21 13:38:24
@István --: neztem azt a .js kodot, de gyenge vagyok hozza :)
koszonom szepen a faradozasod @BUNNY - Pool Princess :Đ neveben is :)
IWiwes ismerkedés, gyors webkamerázás után hiába nyalja a srác undorítóan a kamerát, a lány mégis elmegy vele randizni. Érthetetlen, hogy miért, ha csak azért nem, hogy megíjra nekünk. Sziasztok! Már több sztorit is szerettem volna beküldeni, de a'sszem ez viszi közülük a…..
Volt egy kis fesztiválszünet, de visszatértünk. kedves szakítósok! próbálom rövidre fogni, mert tudom, hogy nem szeretitek a hosszúakat. lehet vascsövezni és hipizni és hüpizni és a sün is mindkettőnknek kijár, főleg nekem, amiért még mindig szeretem. de akkor az…..
P. szerint a telefonját azért nyilvánították teljesen használhatatlannak a Nokia szaküzletében és azért kérték, hogy ha már így alakult, náluk dobja ki, hogy szépen zsebretegyék a nagyértékű eszközt. A telefont viszont azóta is hiba nélkül működik, P. pedig a…..
kiccsibe 2009.07.02 18:14:33
@tarkamarha: en azert valasztottam az en telcsimet, mert a regit elajandekoztam, az mp3 lejatszom meg tonkrement, es igy olcsobban jottem ki, hogy egyben vettem meg a kettot. a hangja kifogastalan (egy jo minosegu fulessel hasznalom), 2 gigara sok zene is fer. napi harom orat utazom kb, tobbet hasznalom a zenelejatszokent, mint a telefonkent (ami szinte csak azert kell, hogy engem elerjenek).
jo, persze nem volt 100e huf, ez igaz, de nem is 1500. :)
nem akarom mutogatni. nem jatszom vele.
neha mar a fenykepezo funkcioja is jott jol, mert a tegla meretu fotomasinam nincs mindig nalam, viszont sok szep es foleg erdekes dolog akad, amit szivesen megmutatnek masoknak (baratoknak pl), es nem szukseges a jo kepminoseg. :)

amugy meg gozom sincs valojaban, mit tud egy 100ezres mobil. :)
Minden szolgáltatónak felfelé kerekít a keze, úgyhogy nem csoda, ha a Pannonnál is becsúszott egy pöttömnyi emelés az áfaemelés hozadékaként, pusztán esztétikai okokból. Mennyivel gusztusosabb a 2100 forint, mint a 2062,5, ugye? Meg azt lefelé kellene kerekíteni, vagy nem?…..
kiccsibe 2009.07.02 16:49:39
@Sperma: egyetertek @É2I neked intezett hozzaszolasaval, csak meg annyit fuznek hozza, hogy talan azert a legolcsobb elofizetest valasztotta, mert szamit minden filler..

tudom, hogy nem egeszen errol szol a post, de en bizony megertem azokat, akik (az elvi kerdesek boncolgatasa melett) gyakorlati hatasat is erzik a borukon a nehanyforintos emeleseknek is. szerintem sokan vannak.
kiccsibe 2009.07.02 18:00:22
@Sperma: nem csak te vagy ilyen helyzetben, engem sem vagna foldhoz. megertelek teged, de el tudom fogadni azt is, ha valaki azt mondja, hogy szamit. :)
kedves nyugdijas ismerosom paldaul forintosokbol (otforintosokbol manapsag) guberalja ossze honap vegen az unokajanak szant balaton szeletre valot. es volt ido, amikor tobb napig 200 forint volt a max osszeg a zsebemben..

de mindezt nem kotkedeskeppen mondom. :) a poszt csupan elvi kerdeseket boncolgat.. esetleg arra vilagithathat meg ra, hogy sok 40 forint havi szinten akar tetemes is lehet bizonyos emberek szamara.
Benzinkutas playboy és a sörös dobozos csaj pornós találkájából lett, ami lettSziasztok!!! Rengeteg ilyen sztorit, tudnék mesélni, de most már, hogy ismerem ezt a kis oldalt ígérem le fogom írni az összes történetemet, mert nagyon jók!!A mostani nagyon vicces!26 éves lány vagyok…..
kiccsibe 2009.07.01 10:03:26
Ő egy magányos farkas(ember) típus, aki nem tud vagy inkább nem akar tartós kapcsolatban élni. Nem vezet sok jóhoz ha összezárunk egy kapcsolatfüggőt egy örök agglegénnyel.A kép innenSzervusztok!Úgy érzem, nekem is meg kell írnom a magam történetét. Valójában azért, mert…..
 Csókcsata, meg az egyetlen erogén zóna. Sziasztok szakítósok! Tudom, hogy kiakadtok, de nem érdekel, olvassatok ilyet is. Esetleg nézzetek át a megcsalós blogra. Én fiú (35) éves, Lány 18 éves. A történet idején volt feleségem, igaz enyhén frigid , és egy csodálatos 5…..
kiccsibe 2009.06.12 16:51:57
@angyalszemű: hozzámenni? :o
kiccsibe 2009.06.12 16:53:55
Nem elég, hogy tiniszerelem, ami mostában alig volt, de alig tudom olvasni. Tinifordítót keresünk, bloghoz versenyképes jövedelemmel felveszünk.  Kedves Szakítos! Történetem 2 éve történt akkor kerültembe a középiskolába, teljesen új közösség senkit nem ismertem nem…..
 Ezek a 15 évesek csodálatosak. Miért nem őket kutatja a Kondrad Lorenzbe bújt Csányi Vilmos? Mindenesetre, kedves volt tőle.. :) Én - (Lány, 15, Budapest) Ő - (Fiú, 15, Veszprémi, de Pesten koleszos)   Egy barátom lakásában voltunk póker partin, ittunk, a végére már…..
Gondolta, hogy majd összeugraszt engem és a legjobb barátomat, ezért elkezdett rá nyomulni. Mivel voltuk, és vagyunk annyira jóban, hogy ezt a barátom velem is közölte. Ezért úgy gondoltuk, hogy adunk egy kis leckét a lánynak.A kép innenKedves Szakítósblog! Közzétenném egyik…..
London a szakítások városa. A kép innen 30-on innen 28-on tul azt kell mondjam, hogy sok fele szakitos tortenettel rukkolhatnek elo, de most leginkabb egy -vegulis- igen vicces esetet szeretnek megosztani veletek. Evekkel ezelott hozott dontesem nyoman maig europat jarom, az alabbi story…..
kiccsibe 2009.06.03 14:49:02
@phaszfej: Nem ertek veled egyet.
En eltem Londonban. Budapestet sokkal koszosabbnak es tulzsufoltabbnak tartom nala (azota). Szomoru is vagyok ezert.
Es ami a megelhetest illeti.. sajnos megeri kimenni.
Az emberek is masok, igaz. De nem dolne el a merleg szerintem egyik oldalra sem egyertelmuen, ha felpakolnam a jot es rosszat.

Egyebkent meg szerintem mindenhol van nyocker es Vaci utca.
Majd megnő és másképp látja a dolgokat.A kép innenŐ - fiú, (27), Én - lány (36) 6 hónap és 4 "szakítás" után Ő:  szerintem jobb ha vegleg kimondjuk hogy vege én:  ha így gondolod Ő:  nincs kedvem ehhez az orokos kuzdelemhez én:  nyilván nem tartod…..
A nemrégi sztori itt.A kép innenHello szakik!Rövid leszek. Nemrég volt egy "dugd a konnektorba" vagy valami hasonló eset, erről jut eszembe.Egy időben egy egész normális csajjal kavartam, csak annyi szépséghibája volt, hogy nem akart borulni. Tűrtem-bírtam amíg lehetett…..
Három szakítás plasztikus leírása, úgy, ahogy fájdalmasan megtörtént. Kedves Szakítós! Íme három komolyabbank vélt kapcsolatom szomorú végjátéka. Minden fiú, akivel jártam teljesen normális, nem voltak öngyilkoshajlamaik és sose bántottak. Fiú1: Én : Mikor tudunk…..
kiccsibe 2009.05.25 14:33:32
@Nard: Eh, azota rajottem, hogy tevedtem! Ez harom reszlet a "Korhaz a varos szelen" cimu sorozatbol. Minden mondat kozott 3-5 mp szunettel. :) Tokeletes nosztalgia (max az eletkorok nem stimmelnek)! :)
Úgy látszik az elmúlt 50 év drogellenes propagandája megtette a hatását. Mi mással lehetne magyarázni, hogy az FHB kisiskolásoknak osztogat hitelfelvételre buzdító, gyógyszernek (also known as "drugs") látszó cukorkákat az oktatási intézmények környékén? Netalán…..
De hát van hova? - És itt kezdődtek a bajok.Sziasztok!Engedjétek meg, hogy megosszam veletek legfrissebb szakításom történetét. Ígérem, rövid lesz.Én lány, 18 éves, a fiú 21. A lehető legtöbb hibát elkövettem, interneten ismerkedéstől kezdve a távkapcsolatig, a rózsaszín…..
Nem volt semmi bunkóság, nem vert meg soha, szerintem még a légynek sem tudna ártani, nem volt semmi hiszti, ordibálás közöttünk. Egyszerűen csak csendben és tisztelve engem, végett vetett a dolgoknak. És fáj, baromira. Nem hiszem, hogy egyhamar el tudnám felejteni, ki tudnám…..