Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amb

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony ám, eljött a nagy nap: megérkeztünk Amritszarba! Már nagyon vártuk és igazából az izgalom csak egyre fokozódott a Rádzsasztáni kalandozás alatt. Dzsájpur és Dzsódpur annyira bejött nekünk, hogy igencsak bizakodóak voltunk India északi szegletével kapcsolatban is.…..
Az elmúlt 35 évben számtalan olyan terméket dobott piacra az Apple, ami magán viseli Steve Jobs kézjegyét: a perfekcionizmust és a megalkuvás hiányát. Összegyűjtöttük most a legfontosabbakat. Apple I: ezzel kezdődött minden, a 35 évvel ezelőtt piacra dobott gép megalapozta a cég…..
amb 2011.08.30 09:23:54
A fejlesztők már letölthetik a szoftver legújabb verziójának 6.1-es bétáját. Ebben már benne van az iTunes talán legfontosabb frissítése, a Match is, ami az iCloud-szolgáltatás része: lényege, hogy egy évi 25 dolláros díjért a gépünkön található összes dalnak a jogtiszta…..
Azt mindenki tudta, hogy Jobs a részletekbe is belement: a vezérigazgatók általában csak a teljes képre koncentrálnak, trendeket határoznak meg, ritka az olyan CEO, aki figyelemmel kíséri a legapróbb fejlesztéseket is. Jobs ilyen volt, bár sokan kétségbe vonták, hogy ezt a tempót az…..
amb 2011.08.27 09:28:25
@helikopter: Nekem is a 'lelekben veled vagyok'on akadt meg a szemem.
Még csak tegnap mondott le Jobs, de a net máris tele van a reakciókkal, véleményekkel, jóslatokkal. A tegnapot a kialakult helyzet értékelésének szenteltük, megírtuk az alaphírt, közöltünk egy Appleblognak írt elemzői véleményt, átnéztük, milyen fontos gépeket, kütyüket…..