Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ootz.org Admin

36 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Az ootz.org oldalon nemrég szavazásra bocsájtottam, hogy legyen-e itt a Blog-on frissítés és a legtöbben arra szavaztak, hogy ne csak Facebook oldalunkon, hanem itt is tegyem közzé a friss híreket. Az új Ootz.org oldalon az új verzióban már nem csak sima ajándékbolt…..
Legyél TE is rajongónk a Facebook-on! A Facebook-on ajándék kódokat és meglepetés játékokat találsz minden nap!< Új képek az Ootz.org 2.00 verziójáról és minden hírt elolvashatsz az új oldalról.Téged is várunk közénk!..
Ootz.org - Blog Az új Ootz 2010.04.09 11:09:00
Sziasztok!   Most, hogy kicsit ráérek, írok egy bővebb beszámolót, hogy mire lehet számítani az új Ootz-al kapcsolatban. Sajnos a szülinapra nem készült el, de remélhetőleg még áprilisban vagy május elején már menni fog az új Ootz. :) A korábban beírt új Ootz-os…..
Sziasztok!Ahogy már az Ootz.org oldalon meg lett hirdetve, a játékportál első éves születésnapja alkalmából nagy változásokon fog átesni. Ezen újítások közül kiemelném a több felszín választásának lehetőségét és a nyelv választást.Csak az a pár erre tévedt ember lehet…..
Sziasztok!Elindítottuk a Küldetés.com weboldalat. Sokan kérdeztétek már, hogy tulajdonképpen mi is ez az oldal?! A Küldetés.com a legelső valóság alapú játékoldal, ahol a különböző feladatokat a Játékmestertől kapják a csapatok. Ezeket a küldetéseket videóra kell…..
Sziasztok!Többen jelezték, hogy UPC előfizetésükkel nem tudják elérni az Ootz.org oldalt. Azon felhasználók akik már december óta nem érik el az oldalunkat, íme egy ideiglenes megoldás, hogy ne maradhassanak le ők sem a játékról:1. Látogass el a következő címre:…..
Sziasztok! Először is az Ootz.org oldal új nyereményeire hívnám fel a figyelmeteket: A hűségpont játék fődíja egy 3000 Ft értékű telefonkártya feltöltés és 1000 Ft értékű futárszolgálati kupon amelyet a Unyverzum.hu ajánlott fel. A második és harmadik díj egy Ezüst…..
Ootz.org - Blog UPC gondok 2010.01.10 15:59:13
Sziasztok! Több UPC ügyfél is jelezte, hogy nekik nem elérhető sem az Ootz.org sem pedig a Küldetés.com. A hiba javítása folyamatban van. Türelmeteket és megértéseteket köszönöm!..
Ootz.org - Blog Küldetés.com 2010.01.09 15:54:00
Sziasztok! Szeretném bemutatni az Ootz.org készítőinek új projektjét, amely hamarosan megnyitja kapuit. Ez lesz a világon az első és egyetlen online, reality játékoldal. A beharangozó videó: A weboldalon már jelentkezhetnek az érdeklődők: Küldetés.com - Vajon TE mire…..
Sziasztok! A 2010-es év első frissítéseként pár megszavazott módosítás kerül bevezetésre az oldalon. A frissítések közül kiemelnék néhányat: Végre bevezetésre kerül a beígért 6 játszható Flash játékból 3! Aknakereső, Puzzle és Arkanoiddal játszhattok az Ootz.org…..
Ootz.org - Blog Boldog Karácsonyt! 2009.12.20 11:20:00
Sziasztok! Az Ootz.org oldalon elindult a Játék Zóna részleg, ahol máris 100 játszható flash játék várja a szórakozni vágyókat. Ezek a játékok nem kerülnek kreditbe de a rajtuk gyűjtött pontok sem gyűjthetőek. Nézz szét az Ootz.org új részlegében:…..
Ootz.org - Blog Szerver költözés 2009.12.13 22:32:21
2009.december 13.Szerverköltözés miatt átmenetileg nem elérhető az oldal!A kimaradásért minden játékost kárpótolunk!Megértéseteket és türelmeteket ezúton is köszönjük!Üdvözlettel: - Ootz.org Admin..
Sziasztok! Örömmel jelentem;az Ootz.org mint diplomamunka sikert aratott! Sikeresen fejeztem be a Gábor Dénes Főiskolát, így mostantól OKLEVELES INFORMATIKUS MÉRNÖK vagyok! A diplomamunkám címe: "Az Ootz.org játékportál megvalósítása és menedzselése"…..
Sziasztok! Ahogy ígértem, íme egy újabb akció az ünnepek alkalmából: DECEMBER 10. és 15. között minden megvásárolt Ootz Pass mellé Mini Ootz Pass-t kapsz!!! Ootz Pass vásárlásakor + 1 db MINI Ootz Pass, Ootz Pass Csomag vásárlásakor + 2 db MINI Ootz Pass! OOTZ…..
Az Ootz.org regisztrált felhasználóinak a száma túllépte a 30.000-et! Köszönjük Nektek! Természetesen a regisztrációt NEM zárjuk le, ezt csak örömhírként közöltem! ..
Sziasztok! Az Ootz.org oldal most HOZZÁD fordul, hogy elmondd milyen funkciókat látnál szivesen a honlapon. Csupán pár kérdésre kell válaszolnod és jövőre a leginkább igényelt funkciókat meg fogom valósítani! A kérdőív kitöltéséhez kattints ide:…..
Sziasztok!Ahogy látjátok, a beígért 6 Flash játék még nem érkezett meg az oldalra.Ennek oka többekközött, hogy egyszerűen NINCS IDŐM a tesztelésre és az implementálásra.Akik rendszeresen olvassák a BLOG-omat, azok tudják, hogy csupán EGYSZEMÉLYES project az Ootz.org. Tehát…..
Sziasztok!Az oldalon Halloween alkalmából mindenki, aki belép október 31.-én vagy november 1.-jén 3-3 plusz játéklehetőséget kap az eddig kizárólag VIP-3-asok számára játszható Halloween kaparósra.Közben elkészültek a tervezett Flash kaparósok. A fejlesztés utolsó szakaszához…..
Ootz.org - Blog Új kaparósok 2009.10.23 09:56:00
Sziasztok! Ahogy a terveztem, elkészült a grafikai része a hamarosan elkészülő új flash kaparósoknak. Ezen előnézeti épeket még egyenlőre ne publikálom, ám a Játék menüpontban lévő leendő képecskéjüket most elérhetővé teszem az Ootz Fejlesztői Blog olvasói számára. A…..
Sziasztok! Hamarosan játszhatóvá válik az oldalon az SMS kvíz és elindul a Szavazás is. Az eddig leírt frissítések jó része november 1.-jétől már látható lesz az oldalon!   Az SMS kvízben minden helyes válasz 5 Kredit+ játéklehetőséget fog érni és minden 10. jól…..
Sziasztok!Az oldal túllépte a 25.000 regisztrált tagot! Köszönet érte mindenkinek! A fejlesztések folynak és hamarosan a weboldalon is frissülni fog a tartalom. Most egy kis ízelítőt kaphattok, hogy mekkora bőséges kínálattal fog az Ajándékbolt rész várni Titeket. Olcsóbb és…..
Sziasztok! Az eddig elmaradt ajándékok megrendelésre kerültek.2-3 nap a csomagolási, előkészítési idő.2-3 hét múlva mindenkinél kopogtatni fog a postás! A következő Tombola kör fődíja: Angol nyelvű, Dupla SIM kártyás kártyafüggetlen, érintőképernyős, kártyával…..
Sziasztok!Bár nem valami sokan nézik e fejlesztési blogot, azok számára, akik mégis ide látogatnak most néhány új fejlesztési infót árulok el.Hamarosan (talán még szeptemberben, de ez még nem biztos) a játékok tovább fognak bővülni. A tervezett játékok:- 3 új kaparós…..
Sziasztok! Kérlek benneteket szavazzatok az Ootz.org weboldalra a Médiadíj 2009-es verseny keretén belül. http://www.mediadij.hu/2009/component/artforms/?formid=1 A pályamű megnevezéséhez pontosan ezt másoljátok át: Ootz.org - Játsz és Nyerj! Mindössze a nevetek,…..
Sziasztok!Terveim között szerepel egy új funkció bevezetése, melyet hamarosan az oldalon hivatalosan is meghírdetek. Minden nyertes aki megkapta az ajándékát lehetőséget kap, hogy küldjön egy képet amelyiken ő szerepel a kiküldött nyereménnyel.Egyenlőre csak emailben kellene majd…..