Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neoage

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       E sorok írója a vakszerencsének köszönheti, hogy most nem egy géppuskafészkekkel diszkréten díszített ingatlanban lakik a parókás feleségével és kilenc gyerekével közel Nabluszhoz, mely kilenc gyereket már rég megtanította volna arra, hogy Júdeát és Szamáriát  .sten (ilyeneket is mondana,…..
Az amerikai fővárosban működő Holokauszt Múzeum alaposan nekiment a magyar miniszterelnöknek, amiért az önkényesen felrúgta a megállapodást az egykori józsefvárosi pályaudvarra megálmodott emlékhely ügyében. A jelek szerint Orbán Viktor mintha nem mérte volna fel a kockázatokat, hiszen Izrael is meg…..
Az európai konzervatívok strasbourgi frakcióvezetője állítólag meg akarja mosni a magyar miniszterelnök fejét, ám erről az EP Külügyi Bizottságának szintén néppárti elnöke a jelek szerint semmit sem tud, meg nem is igazán tartja szükségesnek; A leköszönő bécsi polgármester aggasztónak nevezi, hogy…..
Marsi Anikó szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán, amikor egy tinédzser által szexuális zaklatással vádolt mentősökről szóló hírt konferált fel a Tények hétfő esti adásában. A felvételen Marsi többször is belezavarodik a mondandójába, zavarbaejtő teljesítménye pedig könnyedén Demcsák…..
A szcientológia egyház PR-oldalán tegnap jelent meg a Kasza Tamás és a Szcientológia: Somogyországból a világ csúcsára! című interjú, gondolom azért, hogy ezzel büntessék az őket megszálló rendőröket... Ha akarnék, se tudnék ekkora PR-öngólt lőni, például az ilyen mondatok miatt:    Sokan…..
neoage 2017.10.21 08:46:08
Az egyszerűség kedvéért nem fogunk kockákat használni, csakis az olvasás örömére hajtunk. :) Ebben a könyben a szokásos három alaptulajdonság (ügyesség, életerő, szerencse) mellé az autónk értékei párosulnak: tűzerő és páncélzat. Ezenkívül van pénzünk (hitel),…..
neoage 2009.04.17 17:43:19